darak Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2013 australijskie pier****ne skurwysyny jebane, zeby was ku**y rozjebalo w pol, wy scierwo jebane, brzydze sie takimi nieudolnymi pizdami po c**j wychodzicie na parkiet, ku**a reprezentacja ulicy by wam pierdol spuscila w 1 kwarcie, zeby was ku**a wszystkie zeby i kosci bolaly a na koniec przyszedl czarny swietty mikolaj i zaparkowal w waszym kominie czarnego ch**a zebysci usiasc przez rok nie mogli, taka rozga dla was chuje pier****ne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2013 no widzisz, a na sb byś dostał bana, a tutaj samowolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2013 Przyłączam się do życzeń daraka + je**ć Filipiny oraz krętaczy z jebanego mrgreena. aha i za wczorajsze ako 12 je**ć PSV za overa i ako 45 je**ć kurewskich pozorantów za BTS ku**y z ręcznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2013 indiana wy pier****ne czarne bezmózgi jebane, banany które wpierdalacie są od was mądrzejsze, jak widze takie ku**y to jestem za przywróceniem niewolnictwa, napierdalałbym was batem chuje skurwiałe, cały ku**a sezon difens pierdolony a jak pograłem na under bobków to ku**a nagle zapomnieliście jak się broni żeby was jebane psie niedojeby odwiedziła posłanka grodzka i wychujała was tak jak wy mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2013 no ch****o bo ja pograłem za ostatnie hajsy na over tam wstaje i gówno rzucili w q4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2013 pier****ne śląskie psy niech was w dupie jebie każdy. Dwa remisy w t_debil ekstraklasie to juz ku**a przesada, zeby po jednym jebanym golu nie wlozyly te nedzne chuje... Skurwysyny zycze wam wszystkiego najgorszego, oby wam nogi pourywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 co za jebane koszykarskie beztalencia. młodzi z USA i ukraińskie cwele 1 pkt za mało , siroki 2 pkt, ku**y francuskie le havre- le mans oraz crvena miliony pkt na początku a potem skurwysyńskie zero. 2-3 godziny i do zera a wszystkie jebane mecze szło dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2014 Co za jebane ku**y z New Zeland i dziadek federer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nelusek89 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2014 hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 Konta ty dziwko bez szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 Brudne ku**y arabskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2014 Pedro Rodríguez Ledesma to pierdolony CWEL !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 ponawiam !!! Pedro Rodríguez Ledesma to pier*** CWEL !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 Jebane włoskie skurwiele z Milanu (over 134.5 kosz i noga kurewska ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 piłkarzyki też ku**a jebańce... jak można taką komedię odpierdalać ale jeszcze większa komedia, jak ja mogę takie coś stawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 je**ć pierdolnych w dupe makaronow, niech ich huj wszystkich strzeli i nie skie ku**a utruja i dławia tym jebanym makaronem jak to tylko dlugo mozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 je**ć tyskich spierdolonych gwiazdorów na lodzie, chuje jebane poprzewracało się wam w pizdach, takiemu rywalowi jak Polonia Bytom trzeba ku**a z urzedu wjebać 7 bramek, w 3 tercji się wam przypomniało jak się bramki strzela? pier****na rózga dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 je**ć czarne ku**y ktore w tenisa nie potrafią grać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Czarna szmata!!! Jebana cipo 2 3 secie miałaś 3-0 iwjebałaś następne 4 gemy kurwo niemyta!!! Cebulaki moderatorzy! Kaganiec miałem do 24 grudnia,a dzisiaj który jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Wystarczy pw napisać nastolatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Dziękuję za nazwanie mnie nastolatkiem Szkoda, że było to kilkanaście lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Nie widać tego w sposobie pisania, tak nie zachowuje się ktoś "dorosły" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Cieszę się, że posiadasz "regulamin" bycia "dorosłym" i wiesz jak takowy się zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Mahut kurwo jebana, jak masz mózg pierdolonego ogryzka to ku**a nie wychodz na ten kort świno zajebana. Rzygam jak widze takie sprzedajne ku**y francuskie. Żeby Cie kurwo Sarkozy pomylił z 15 letnia c***a i zrobił Ci ku**a tamize, a potem dymał jak miliony jebanych arabów w tej waszej pierdolonej francji. Kraj jebanych brudasów i bezmózgich kurew jak ty mahutowy chuju. Niech Cie psy zeżrą jak wujka kima w korei północnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Cieszę się, że posiadasz "regulamin" bycia "dorosłym" i wiesz jak takowy się zachowuje Nie wiem, ale nie lubię oszustów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 darak zgadzam sie mega ku**a mahut i do tego jebana dziwk czarna szmata malpa williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Cebulaki moderatorzy! Kaganiec miałem do 24 grudnia,a dzisiaj który jest?? wystarczy się przypomnieć !!! CEBULAKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Nie wiem, ale nie lubię oszustów... Rozwiń myśl bo chyba za bardzo się rozpędzasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Miałeś kaganiec nie do świąt, tylko do sylwestra Zdjęto, a potem dostałeś ponownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi