Przemo1866 Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2020 (edytowane) BGU Mińsk - BATE Borysow 2 (-1.5) @ 1.70 typ główny 1 nie strzeli @ 2.04 Wszystko Betfan BATE po dobrych kilkunastu latach straciło prymat w kraju wiec liczę na sportową złość. Z tego co czytam to rywale nie mają się czym pochwalić. Żadnych extra transferów tak więc powinni być łatwym kąskiem choć wiem jak takie mecze wyglądają. "Autobus" w polu karnym i bronimy czekając na możliwość kontry. Licze jednak , że goście dadzą radę sforsowac obronę gospodarzy i conajmniej 2 bramki uda się im strzelić e: 2:0 po 30 min JWS Wynik: 3:1 Edytowane 19 Marzec 2020 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2020 (edytowane) Soligorsk - Slutsk Typ: ov 10.5 RR Kurs: 2.10 sts Dobra Panowie mamy weekend wiec zaczynamy grę. Tym razem odpuszczamy Niemcy Hiszpanie Włochy i Polskę bo tam cuda się dzieją i przenosimy się na Bialorus. Nie podejmuje się wytypowania wyniku ale wydaje mi się, że opłaca się pograć na rogi. Ostatnio Soligorsk mocno zaakcentować ten stały fragment gry i sam był w stanie pokryć powyższa linie. Dziś gra u siebie wiec liczę ze będą rządzić i dzielić na boisku i te 10 różnych powinni nabić na spokojnie,a i goście tez powinni coś dorzucić Wynik: 10 Edytowane 17 Kwiecień 2020 przez Przemo1866 Rozliczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_PL Napisano 2 Maj 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2020 Dyscyplina: Piłka nożna - Piłka nożna - Białoruś (Vysshaya Liga) Spotkanie: FK Mińsk vs Torpedo Żodino Typ: BTTS Kurs: 2.05 Data: 02.05.2020 Godzina: 13:00 Bukmacher: TOTALbet Analiza: Oba zespoły zagrają w optymalnych składach, które nie zmienily się prawie wcale w stosunku do poprzedniego sezonu. Najlepsi strzelcy pozostali w druzynach. Niedopatrzyłem się osłabień. Na Białorusi z reguły ciężko o BTTSy ale te drużyny na to akurat stać - dosyc czesto zarówno strzelaja jak i traca gole. Mecz będzie bardzo wyrównany, ciężko wskazać faworyta - moim zdaniem powinien to być dobry mecz pomimo wczesnej godziny. __________________________ Dyscyplina: Piłka nożna - Piłka nożna - Białoruś (Vysshaya Liga) Spotkanie: Dynamo Mińsk vs FK Słuck Typ: Dynamo Mińsk (powyżej 1.5 gola) Kurs: 1.75 Data: 02.05.2020 Godzina: 17:00 Bukmacher: TOTALbet Analiza: Dynamo Mińsk, od dawna jedna z czołowych drużyn na Białorusi zmierzy się dziś z drùżyną FK Słuck, ligowym średniakiem, z reguły kończacym sezon w drugiej połówce tabeli. Tym razem sytuacja jest nietypowa - FK Słuck przewodzi stawce po piorunujacym jak na Nich starcie sezonu, Dynamo jest dopiero 9. Pamietajmy jednak, że to początek sezonu, pozycje nie mają jeszcze większego znaczenia roznice w tabeli są minimalne. Drużyna ze stolicy ma o wiele silniejszy skład i sądzę, że poradzą sobie jeżeli chodzi o gole - Słuck strzela ale i traci sporo bramek. Oba zespoły zagrają w optymalnych składach, które nie zmienily się prawie wcale w stosunku do poprzedniego sezonu. Najlepsi strzelcy pozostali w druzynach. Niedopatrzyłem się osłabień. Ponadto historycznie - w stolicy 6 z 7 meczow Dynama ze Słuckiem zakonczylo sie zwyciestwem Dynama i w kazdym strzelali minimum 2 gole. Nie wiem do konca czego obecnie spodziewac sie po Słucku z takim zesoolem jak Dynamo. Mozna jako drugi zakład zagrac w tym meczu BTTS. Jako główny daję jednak gole Dynama. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi