pershing Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2014 masakra, Durant 3+1, 15s do końca Miśki miały 5 punktów przewagi...dogrywka, ale ten rzut za 3 punkty.... http://www.youtube.com/watch?v=yE8k3FTBOoQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Play Off Babe.. Indiana wyglada mi na busta(Larry Bird juz wie co zrobi w off sesion), moga odpasc w 1st rundzie , bo graja padake SAS -DAL Mamy serie , bedzie 6-7 meczy Rick Carlise jest top 3 Ligi Coachow LAC-GSW jesli blake nie ma klopotow z faulami, GSW nie ma odpowiedzi wyglada to na 4-1 4-2 w serii HOU- PTB 0-4 , 2 mecze w Rose Garden szybki sweap dla Harden No Defense Beard , jak na razie najlepsza seria do ogladania, so fun to watch, naprawde kozak, polecam kazdemu by obejrzal sobie te mecze OKC - MEM 1-2 mamy serie, Tony Allen jest wielkim obronca na PILCE, Durant & Russel nie podadza sie, ale swietna emocjonujaca seria, choc nie jest to enterteament wysokich lotow, jak PTB-HOU wschod taki nijaki, fakt Indiana gra piach, ale tych meczu nie widzialem, Miami vs Bobki 2-0 dosyc pewnie, szkoda Big Ala , moze byc troche wiecej dramaturgi bylo, Bobki maja szanse urwac 1 mecz u siebie, dla statystykow, miami na 2nd najdluzsza serie wygranych z jednym zespolem w lidze ( taki jest sa to bobki ) CHI-WSH 0-2 tutaj absolutnie nie mialem pojecia jak ta seria sie rozwinie, ale wyglada na miotle dla chicago, walcza probuja, staraja sie, hustluja, ale w ataku to piach, nic nie zda sie 2nd najlepsza obrona ligi, jak nie ma kto zdobywac pkt, jesli twoim najlepszym strzelcem jest DJ Augustin, ktory zostal zwolniony z Indiany w off sesion( nie przedluzyli mu kontratku) , to wiedz ze twoj zespol ma probelmy w ataku TOR- BKN 1-1 stary czlwowiek i moze, The Truth & Big Ticket wywiezli 1 mecz, z Kanady( swoja droga , zegar odmierzajacy uplywajacy czas podczas meczu wersja kadanyjska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Hey! Switch, switch, switch... Ohhhh... Switch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 26 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2014 Rookie saves Rockets, typ zagral 75 minut w sezonie , calym RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 28 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2014 WOW so SICK od 3lat, kiedy mam leaque passa, nie widzialem tak dobrych Play offow, naprawde, mega serie, wszelkie moje przypuszczenia typy ekspertow z amerykanskich stron typu ESPN , biora w łeb . Jedyna seria ktora sie sprawdza to bobki -miami, reszta ma zupelnie inny przebieg rakiety -portland mialo byc 4-2,4-1 a jest 1-3 dla PTB OKC- MEM 2-2 , Durant i spolka uciekli spod gilotyny, MEM GRIND& GRIFT , Tonny Allen jako GRIND FATHER SAS-DAL zamiast szybkiego 4-1 , jest 1-2 dla Dallas, powtorze Rick Carlise jest wybitnym trenerem, bardzo nie docenianym Chicago - Wizard wiekszosc stawiala na Bulls 4-1 4-2 , jest 1-3 Indiana - Atl 2-2, udalo sie zachowac glowe , ale Indiana nadal padake gra LAC- GSW mialo byc szybko latwo i przyjemnie, Wojownicy bez swojego glownego centra walcza, aktualny stan rywalizacji 2-2 Toronto- BKN (Canada -USA) , 2-2 fajna emocjonujaca kibicowsko seria, duzo animmozji miedzy sasiadami, duzo podtekstow , walka na calego 1st runda tych playffow mega zajebista Jermy LIN https://vine.co/v/MvHLUYYvEmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2014 Rzeczywiście sytuacja jest mega ciekawa, niestety nie miałem sposobności oglądania PO przez ostatnich kilka dni, ale widać, że Gortaty mają sporą szansę na finał konferencji Osobiście dla mnie największe zaskoczenia to postawa Houston, może nie tyle postawa, bo każde spotkanie było zacięte, dogrywki, etc. ale sam aktualny wynik 3:1 dla Portland, mimo wszystko wciąż wierzę w awans rakiet. I tak jak napisał mózg, dawno nie było tak dobrej pierwszej rundy PO... NBA...where amazing happnes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2014 W ramach przypomnienia: dzisiejszej nocy będą trzy mecze nr 7 w serii, a jutrzejszej nocy dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2014 http://obstawianie.com/wygraj-bon-do-bet-at-home-typujemy-play-offs-nba-vt128751.htm#1876667 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalinho91 Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2014 Po cichu liczę, że Washington przejdzie dalej i będziemy mieć Polaka w finale konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2014 Po cichu liczę, że Washington przejdzie dalej i będziemy mieć Polaka w finale konferencji Chyba nie tylko Ty, osobiście się nawet chyba skuszę na bet awans Wizards po ~2.5. Ale ciągle się zastanawiam co się dzieje z Indianą, czy aż tak niemiłosiernie "leżała" im Atlanta przez te trójki na obwodzie? Oglądałem praktycznie całą serię, to bądźmy szczerzy grali mega dno, Gorti w difensie będzie miał tym razem znacznie łatwiej przeciwko Hibbertowi, aniżeli z Boozerem, który znacznie lepiej rzuca na półdystansie. Wall> Hill, Nene > West, Hibbert w serii z ATL gra w mega kratkę. Ale mimo wszystko możliwe, że w pierwszym spotkaniu zagram na IND ze względu na to, iż są w marszu meczowym, ale z drugiej strony zaplecze Wash miało sporo czasu, aby rozgryźć faworytów tej serii od A do Z.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2014 WIZ - IND to bedzie wyrownana seria, ja licze na to ze WIZ zarzuci IND trojkami, bedzie grac jak ATL, tylko ze na lepszej skutecznosci, plus maja wiecej talentu niz Atlanta, Szpece za Wielkiej wody faworyzuja IND, 12-4 w typach, ale wszystko w 6-7 serii http://scr.hu/2bm/e7cjd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2014 na pewno będzie ciekawie tak jak pisze bigbraine777, trojki to jest siła i lepsza skuteczność niż u jastrzębi ale... czy ja wiem czy hamer będzie miał łatwiej...Roy to zwierzak i pod koszem będzie mega ostro sporo fauli itp raczej zero łatwych pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2014 Dużo Nam powie drugie i trzecie spotkanie, a co do Roy vs Gorti, będzie mu łatwiej na pewno, wiadomo, że walka będzie twarda, itd. ale z Boozerem w zasadniczym sezonie jak i w PO miał mega ciężko, zdecydowanie mu nie leżał, natomiast styl Hibberta bardziej odpowiada Naszemu zawodnikowi - chodzi mi Gortiego w difensie. No i bardzo trudno określić aktualną dyspozycję Roy'a, z ATL grał w kratkę, ale widać było oznaki przebudzenia Sam dzisiaj zagrałem na Indianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2014 HammerTime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2014 Detroit Pistons doszli do porozumienia ze Stanem Van Gundy’m i zatrudnią go jako swojego nowego trenera. Właściciel Tom Gores pragnął go u siebie tak bardzo, że wyłożył na stół ofertę nie do odrzucenia, a mianowicie 5-letni kontrakt na 35 milionów dolarów i – czego nie chcieli gwarantować Warriors – całkowitą kontrolę nad wszelkimi koszykarskimi działaniami w klubie, co właściwie czyni z SVG prezydenta a’la Pat Riley w Miami. 6G Shaq na temat pierogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 14 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Maj 2014 A śmiali się ze mnie wczoraj na shoutboxie, jak mówiłem że Gortat będzie pobijać wynik Lebrona Brawo Marcin, wczoraj mecze życia dla Polski 0:0 z Niemcami, (31, 16) Gortata. Chociaż w sumie nie wiem jak można te wyniki w ogóle ze sobą zestawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2014 Pierogi BBQ, Shaq dooedukowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Marcin zakończył sezon i tym samym dokończył 5-letni kontrakt Przede wszystkim nasuwa się jedno pytanie, gdzie Polak zagra w następnym sezonie? Ja osobiście stawiam 3 zespoły: Mavs, Wizards i Boston. Tak szybko czemu Mavs: Mark Cuban już raz chciał ściągnąć Gortata za czasów Orlando. Poza tym to jedna z tych drużyn w których bardzo brakuje dobrego centra. Pamiętacie chyba ich siłę gdy posiadali w składzie Chandlera, z Gortatem może być podobnie Go Mavs! Jak wy typujecie?~ BTW 19-6 to znów dobry wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 no w wizz dobry sezon imo bardzo udane play ofy -ja bym go widział w Portland przede wszystkim musi mieć dobra jedynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalinho91 Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Marcin zakończył sezon i tym samym dokończył 5-letni kontrakt Przede wszystkim nasuwa się jedno pytanie, gdzie Polak zagra w następnym sezonie? Ja osobiście stawiam 3 zespoły: Mavs, Wizards i Boston. Tak szybko czemu Mavs: Mark Cuban już raz chciał ściągnąć Gortata za czasów Orlando. Poza tym to jedna z tych drużyn w których bardzo brakuje dobrego centra. Pamiętacie chyba ich siłę gdy posiadali w składzie Chandlera, z Gortatem może być podobnie Go Mavs! Jak wy typujecie?~ BTW 19-6 to znów dobry wynik Ojjj Fajnie by było go oglądać w koszulce Celtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj 2014 Mavs i Wizz beda go chcieli, ale Boston jest w trakcie przebudowy, maja nowego trenera na 7letnim kontrakcie, nie widze tam miejsca dla Gortata, beda chcieli wyjac jakiegos kocura z draftu, marzy im sie Embid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 17 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2014 "Serge Ibaka przez uraz lewej łydki nie wybiegnie już na parkiet w tegorocznej edycji Playoffs. Oficjalna diagnoza to naderwanie drugiego stopnia, czyli częściowe zerwanie mięśnia, które wymagać będzie dość długiego leczenia ze względu na spore ryzyko odnowienia kontuzji. Podkoszowy Thunder nabawił się jej podczas czwartkowego meczu nr 6 przeciwko Los Angeles Clippers, w którym OKC postawili kropkę nad i w serii. – Oczywiście wszystkim jest nam żal Serge’a, bo jest wielkim walczakiem i wiemy, jak bardzo chciałby wciąż wspierać kolegów na boisku, ale w tej sytuacji najważniejsze jest jego zdrowie, a my sami musimy w tej chwili skoncentrować się przede wszystkim nad przygotowaniem do kolejnej rywalizacji. – zakomunikował Sam Presti." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2014 Już pierwszy mecz pokazuje, że Indiana jednak może powalczyć z Miami - co jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, bo przewidywałem 4:0 dla Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2014 Wraaaaacjąą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2014 Must to Watch http://www.youtube.com/watch?v=-6NbJMq-QfU&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2014 z dzisiejszego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 31 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2014 Pierwsze piątki SAS w playoffach z ostatnich kilkunastu lat: http://assets.espn.go.com/i/nba/spursplayoffs2014_900.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2014 Amerykanie lubia takie historie, Zemsta odkupienie , rewanz, byc moze ostatni rok Timmiego, Manu, wiec trzeba by to uczcic, zreszta jak by to dobrze wygladalo jakby obaj odeszli w chwale Dlaczego lubie SAS, esencja koszykowki, mniejszy biedniejszy, mniej atletyczny moze ograc wiekszego silniejszego jezeli gra zespolowa , z głowa sprytem planem, Egzekucja i Ball movement, to sie po prostu swietnie oglada Many Ouh mama Kto wygra serie ? Ja stawiam sercem i Kibicuje SAS, 4-3 na korzysc, jesli PArker bedzie gral( podobno uraz kostki, nie gral drugiej polowy z OKC ) , gdyby sie okazalo ze Tny nie zagra w takim wypadku to zmienia cala serie i to bedzie 4-1 4-2 miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi