doktor Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Od dłuższego czasu zbierałem różnego rodzaju systemy i poradniki o bukmacherstwie. A dziś postanowiłem podzielić się z innymi swoimi zbiorami. Paczka zawiera masę systemów bukmacherskich i dwa dobrze znane i poszukiwane ebooki. Pozycja obowiązkowa dla początkujących ale nie wykluczone, że i zawodowcy znajdą coś dla siebie. http://rapidshare.com/files/100172072/Systemy.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandeo Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Po sciagnieciu i probie rozpakowania otrzymuje informacje, ze archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone. Moglbys to zamiescic w jakiejs innej formie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ja jakoś problemu nie miałem, więc może sprawdź czy software Ci dobrze działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 ...sprawdź czy software Ci dobrze działa FAN ma rację sprawdź poprawność pracy pakera. Dla formalności, skompresowałem to WinRar'em w wersji 3.70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budyń Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 u mnie wszystko działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts