doktor Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2008 Od dłuższego czasu zbierałem różnego rodzaju systemy i poradniki o bukmacherstwie. A dziś postanowiłem podzielić się z innymi swoimi zbiorami. Paczka zawiera masę systemów bukmacherskich i dwa dobrze znane i poszukiwane ebooki. Pozycja obowiązkowa dla początkujących ale nie wykluczone, że i zawodowcy znajdą coś dla siebie. http://rapidshare.com/files/100172072/Systemy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandeo Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 Po sciagnieciu i probie rozpakowania otrzymuje informacje, ze archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone. Moglbys to zamiescic w jakiejs innej formie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 Ja jakoś problemu nie miałem, więc może sprawdź czy software Ci dobrze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktor Napisano 21 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 ...sprawdź czy software Ci dobrze działa FAN ma rację sprawdź poprawność pracy pakera. Dla formalności, skompresowałem to WinRar'em w wersji 3.70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budyń Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2008 u mnie wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi