Kolejorz1980r Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2007 Witam. Po wielu latach gry w końcu udało znaleźć mi się pewien system. Był on sprawdzany na 300 zakładach i sprawdzał się w 100%. Co prawda trzeba poświęcić dużo czasu ale jeśli zysk jest pewny to chyba nie będzie z tym problemu. Minusem jest to że zapewne będzie można osiągnąć z niego jedynie ok. 5.000zł gdyż jest on do zrealizowania w Bwin, a więc jak wiadomo w miarę z większym zyskiem stawiają limit stawek, no może jeszcze w Bet365 ale tam szło by to naprawdę mozolnie. Polega on na grze live, nie żadnym wyłudzaniu bonusów, korzystaniu z błędów technicznych strony. Nie potrzebujesz tutaj wkładu 10.000 zł wystarczy jedynie 40(minimalna wpłata) choć przy zmniejszonej wpłacie oczywiście w późniejszym terminie osiągniesz swój cel. Sposób jest dla ludzi którzy mają silną wolę tzn. nie ulegają emocją i kierują się ciągle wg podanych zasad. System jest płatny. Kosztuje 200zł. Z czego 10zł na początek, 40zł po podaniu systemu, a reszta 150zł wpłata po 2 tygodniach korzystania z systemu z pożądanych skutkiem. Jeśli ktoś byłby zainteresowany lub miał pytania proszę pisać pod tematem albo na gg: 4745753(często niewidoczny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budyń Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2007 Wyjdź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@+ Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2007 my mamy swoje lepsze systemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2007 Jak kolega Kolejorz1980r opisze dokładniej ten sposób, to ja jestem w stanie go wypróbować wydaje mi się, że lepiej kontynuować tą rozmowę tutaj, gdyż więcej osób może być zainteresowanych Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj qbaa Napisano 27 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2007 też zainteresowany co to za system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość curt Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2008 panowie ten system to wielka ściema, koleś proponował to na innym forum bukmacherskim, jeden koleś dał się naciagnąć i kupił go, potem klął na forum że to ściema wielka jest i że się dał zrobić jak dziecko. Cały ten system polega grania kursów 1,01 na live grając cały czas za całe konto i to ma być 100%? pfffffff kret.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2008 No cóż... pozdrów tego kolesia co dał się naciągnąć... Podziwiam A co do grania kursów 1.01 na live - też sposób, tylko żeby aż tyle za niego płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi