Gość mkjackal Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 mam proste pytanie, czy mozna stawiac 2-3 rózne zakłady na jeden mecz ? nie chodzi tu o opcje 1 i 2 w jednym kuponie ale np Polska - Portugalia 1 Polska - Portugalia LB 2,5 2 Polska - Portugalia 1\2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 nie... nie przejdą nawet 2 opcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2007 U żadnego bukmachera nie zagrasz w ten sposób... nie tylko u naziemnych, ale i u internetowych. Jedno zdarzenie - jeden typ. Oczywiście możesz to rozbić na single na AKO nie przejdzie, tak jak napisał to Chomik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mkjackal Napisano 8 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2007 rozumiem, tak myslałem dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2007 przeciez jesli by tak można to było by to nieopłacalne dla tych np: totomixów, professionalów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2007 przeciez jesli by tak można to było by to nieopłacalne dla tych np: totomixów, professionalów itp. No nie wiem - zawsze trafiasz wszystkie typy na dany mecz?! Dla mnie coś takiego nie miałoby różnicy. Ale ogólnie mówiąc to... po co odgrzebałeś temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2007 Ale ogólnie mówiąc to... po co odgrzebałeś temat? bo mu sie przypomniało Możliwość stawiania 1 i jednocześnie 1/1 byłaby meganieopłacalna dla buków. Natomiast nie rozumiem w sumie czemu nie można zagrać np 1 i over. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2007 Bo to też byłoby nieopłacalne dla buków. AKO z takich dwóch zdarzeń pozwoliłoby osiągnąć odpowiedni value na takim zakładzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2007 Bo to też byłoby nieopłacalne dla buków. AKO z takich dwóch zdarzeń pozwoliłoby osiągnąć odpowiedni value na takim zakładzie... no ale co z tego? przeciez sam wiesz jak jest. Czasami drużyna wygrywa pewnie 1-0. A innym razem wydaje się,że bedzie góra 1-0 a tu 3-3. To juz jest kwestia problematyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2007 Nie no tak, ale jednak jak masz wybrać kurs np. 1.3 na wygraną i 1.7 na over to wolisz wybrać over, bo kurs wyższy. A jak je połączysz to będzie 2.21 a to już duży value licząc, że prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest większe niż 50%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zim zum Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2007 Nie no tak, ale jednak jak masz wybrać kurs np. 1.3 na wygraną i 1.7 na over to wolisz wybrać over, bo kurs wyższy. A jak je połączysz to będzie 2.21 a to już duży value licząc, że prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest większe niż 50%... rajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rejmistrz Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2007 Nie wiem gdzie dokładnie napisać ale tutaj jest chyba nienajgorsze miejsce. Mam pytanie. Jeśli obstawie zawodnika, że nie strzeli bramki a ten wogóle nie wystapi w meczu, to bukmacher policzy mi to jakie zdarzenie trafnie wytypowane? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2007 Jeśli obstawie zawodnika, że nie strzeli bramki a ten wogóle nie wystapi w meczu, to bukmacher policzy mi to jakie zdarzenie trafnie wytypowane? Musisz sprawdzić w regulaminie buka. Jeżeli wogóle nie wystąpił to napewno jest zwrot (kurs 1.00) ale jak zagrał to możesz mieć tak jak ja w BetWay - zagrał od 52 minuty i policzyli, że nie strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi