obst_Etrusc Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 Dawno mnie tutaj nie było. Stary sezon się skończył. Myślę, że generalnie był ni jaki. Rok grania i raczej na zero Myślę, że pora to zmienić. Ten sezon to będzie głównie granie progresji. Wiem co to jest i czym to pachnie. Wiem, że można zarobić i wiem, że można rok grać a raz przekombinować i stracić wszystko a nawet pójść z torbami. Jednak oby tak się nie stało pozwoliłem sobie troszkę na ten temat poczytać i samemu pokombinować. Wnioski jakie z tego płyną są następujące: 1. Nie grać absolutnie do momentu wykrwawienia. W zależności od rodzaju progresji i stawki początkowej moje progresje będą 5 i 7 poziomowe. 2. Oczywiście jeżeli uznam którąś progresję za obdarzoną wyjątkowym ryzykiem będę mógł ją przerwać wcześniej - oczywiście automatycznie tracąc pieniądze. 3. Wolę grać więcej progresji za mniejsze stawki niż jedną od większej kwoty i obudzić się na np. 8-10 etapie z ręką w nocniku. 4. Na razie będę grał głównie progresję remisową z piłki nożnej. Progresje na remisy HT oraz FT. Poza tym myślę o progresji na ilość goli w meczu ale to raczej na BF - mam na myśli tutaj granie 4 lub 5 bramek na jakiś zespół. Mam też kilka innych pomysłów jednak najpierw muszę ustalić dostępność kursów u buków. 5. Wybrałem sprawdzone buki (dobre i pewne): Gamebookers oraz Betfair. Tam będę grał na pewno. Mam zamiar wpłacić dla zabezpieczenia pieniądze do trzeciego buka. Jednak nie bardzo się mogę zdecydować gdzie. Myślałem o Interwetten lub Betsson jednak tam jest problem z wypłatami przez MB a do tego naczytałem się o tym pierwszym złych rzeczy. Ostatecznie jestem najbliżej Expekta. 6. Mam fajowo rozpisane tabelki w Excelu 7. Jeżeli ktoś posiada jakieś doświadczenie w graniu progresji będę wdzięczny za ciekawe informacje czy to jakieś rady (prośba na PW) czy jakieś ciekawe linki. Ω Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2007 Progresja nr.1 Le Havre lub Nantes etap1 Le Havre - Nantes 1-0 (0-0) (na razie nie piszę, który zespół zagram jakoś nie mogę się zdecydować, ale bardziej skłaniam się ku Nantes, na pewno podam przed następną kolejką !!) buk: Expekt kurs: 2.85 stawka: 2zł etap 1 niezaliczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2007 Progresja nr.1 Nantes etap2 Nantes - Brest 3-0 (3-0) 24.08.2007r. Zdecydowałem się na Nantes jednak. buk: Expekt kurs: 3,70 stawka: 4zł Etap 2 niezaliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2007 Progresja nr.2 Sedan etap1 Ajacco - Sedan 2-1 (1-0) 24.08.2007r. buk: Expekt kurs: 2.85 stawka: 5zł Etap 1 niezaliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Sierpień 2007 Progresja nr.3 Malaga etap1 Malaga - Salamanca 3-0 (3-0) 26.08.2007r. buk: Bet-at-home kurs: 3,20 stawka: 4zł Etap 1 niezaliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi