Gość meecowhy Napisano 27 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2007 "Mój" (możliwe, że ktoś już wpadł na to samo) system polega na obstawianiu drużyny, która jest na miejscu ok 1-5 w tabeli. Liga obojętna. Gramy tylko na wygraną tej drużyny i tylko wtedy gdy ta drużyna jest gospodarzem. Jeżeli nie wejdzie nam ten mecz to nastepnym razem kiedy ta drużyna gra u siebie tez stawiamy na zwycięstwo ale odpowiednio wyższą stawką. Jeżeli ta drużyna nie jest faworytem to kurs zwykle bywa 1,5-2,5. Przeglądałem statystyki kilku takich drużyn i najdłuższa seria bez zwycięstwa u siebie wynosiła 4. Poniżej podaję przykład jeżeli za bardzo namieszałem ;-) Mecz nr1. Kurs 1,5 stawka 5zł - jeżeli wejdzie to mamy 2,5zł na czysto. Jeżeli nie wejdzie to gramy dalej. Mecz nr2. Kurs 1,5 stawka 15 - jeżeli wejdzie to mamy 2,5zł na czysto. Jeżeli nie wejdzie to gramy dalej. Mecz nr3. Kurs 2,2 stawka 30 - jeżeli wejdzie to mamy 16zł na czysto. Jeżeli nie wejdzie to gramy dalej. Stawkę podnosimy odpowiednio do kursu, tak żeby być na plus :-) Czekam na krytykę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 27 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2007 Zwykła progresja... nic odkrywczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 28 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2007 Przy takich stawkach jakie podałeś to nie ma to najmniejszego sensu. Zazwyczaj mecze u siebie gra się co 2 tygodnie, więc strasznie długie oczekiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi