Guest Kempos Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Znalazłem stronke w necie, która ma w połączeniu z moimi analizami ma skuteczność typowania 90% i więcej dla under/over w piłce nożnej, oczywiście przy odpowiednich kryteriach wyboru. Nie wiem jak wykorzystać tak wysoką skuteczność, jaki system, aby osiągnąć wysokie zyski. Czekam na wasze propozycje. :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flatboys2 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 pochwal sie ta stronką byle to nie był www.prosoccer.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Veb213 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 kolko i krzyzyk. polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kempos Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Prosoccer jest do pały. Wielokrotnie się na nim przejechałem. Stronka, z której korzystam to www.soccerprog.com Najlepiej wybierać mecze z dużym prawdopodobieństwem(Pro) i sprawdzalnością(Rlb), ja biore powyżej 60. Warto zajrzeć też na site info i staty dla lig i np. nie grać overów w Primera Division bo wchodzi jakieś 35% Strona bierze pod uwagę ostatnie 5 meczy, dlatego zanim postawimy warto zobaczyć na historie spotkań, kontuzje, rangę meczu itp. (wiedzą o tym wszyscy, którzy typują U/O) Don_Kondi grasz jakimś dobrym systemem na under/over??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts