Gość Kempos Napisano 4 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2007 Znalazłem stronke w necie, która ma w połączeniu z moimi analizami ma skuteczność typowania 90% i więcej dla under/over w piłce nożnej, oczywiście przy odpowiednich kryteriach wyboru. Nie wiem jak wykorzystać tak wysoką skuteczność, jaki system, aby osiągnąć wysokie zyski. Czekam na wasze propozycje. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flatboys2 Napisano 4 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2007 pochwal sie ta stronką byle to nie był www.prosoccer.gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 4 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2007 kolko i krzyzyk. polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kempos Napisano 4 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2007 Prosoccer jest do pały. Wielokrotnie się na nim przejechałem. Stronka, z której korzystam to www.soccerprog.com Najlepiej wybierać mecze z dużym prawdopodobieństwem(Pro) i sprawdzalnością(Rlb), ja biore powyżej 60. Warto zajrzeć też na site info i staty dla lig i np. nie grać overów w Primera Division bo wchodzi jakieś 35% Strona bierze pod uwagę ostatnie 5 meczy, dlatego zanim postawimy warto zobaczyć na historie spotkań, kontuzje, rangę meczu itp. (wiedzą o tym wszyscy, którzy typują U/O) Don_Kondi grasz jakimś dobrym systemem na under/over??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi