mandeo Napisano 2 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2007 Czy jest gdzies w internecie jakas tabela kursow, ktore mozna grac coverami? W innym watku na tym forum jest informacja o programie, ktory podobno te covery wylicza, ale plik mi sie nie sciaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 2 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2007 Jak się postarasz to każdy kurs zagrasz coverem ale najlepsze do tego są takie, w których jeden jest >2 a drugi >3... w tym wypadku jeden z nich grasz normalnie, a covera robisz na >3 (zwykle remis) tak, żeby zwróciła Ci się stawka Nie ma w tym nic specjalnego, a arkusz w Excelu można zrobić w parę chwil... Wszystko zależy od tego jak chcesz robić te covery - czy na równy zysk, czy na zysk+zwrot i tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandeo Napisano 3 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2007 OK,dzieki. Myslalem, ze programiki sa w stanie mi wyliczyc jakies covery przy jednym kursie 1.50, ale po Twoim poscie widze, ze to nie jest mozliwe i dlatego sobie nie moglem sobie z tym poradzic. A czy da sie cos osiagnac grajac ta metoda? Mial ktos jakies sukcesy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 3 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2007 Zawsze da się coś osiągnąć... jest tylko jedna ważna rzecz, o której trzeba pamiętać - skuteczność. Jeżeli będziesz miał dobrą skuteczność to powinieneś mieć jakieś zyski. Tak jak mówiłem - zależy którą strategię na covery chcesz przyjąć - jeżeli równy zysk na obie opcje, to w sumie tak samo gdybyś grał z podpórką - zwykle kursy są podobne (cała stawka na kurs z podpórką a nie rozbicie na dwie i cover). Jeżeli cover ma Ci pokrywać stawkę to sądzę, że więcej da się osiągnąć - tylko musisz dobierać dobre spotkania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norek211 Napisano 15 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2007 hej o co chodzi z tymi coverami? sory ale siedze już na kilku forach bukmacherskich i sie z tym nie spotkałem. moze mi to ktoś wyjaśnić? proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2007 http://obstawianie.com/topics168/podstawy-podstaw-vt2724.htm#33638 Nie wiem jak można tego nie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi