Skocz do zawartości

moj system II

OgryzekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie. Ponizej przedstawiam kolejny system jakim gram.

Obstawiamy obojetnie na jaki mecz ze padnie remis ( polecam lige francuska 1i 2. 2portugalska, 2wloska i 2hiszpanska). Zalozmy ze kurs na tami mecz wynosi 2,7

1poziom:

2,7 x 5zl = 13,5zl - 5zl = 8,5zl zysku. Jezeli w tym meczu nie padnie remis wybieramy inny mecz z lig ktore wyzej zamiescilem.

2poziom:

2,7 x 12zl = 32zl - 17zl = 15zl zysku. Jezeli za 2razem nie uda nam sie poprawnie wytypowac remisu wybieramy inny mecz z gramy

3poziom:

2,7 x 30zl = 81zl - 47zl = 34zl zysku. Jezeli tym razem znowu mielismy pecha i zle wytypowalismy remis gram nastepny mecz.

4poziom:

2,7 x 75zl = 202zl -122zl = 80zl zysku. Juz chyba nie musze mowic co robimy jak w tym meczu nie padl remis:)

5poziom:

2,7zl x 187zl = 504zl - 309zl = 195zl

Nasze mecze powinnismy wybierac z 2-3lig. W tych ligach ktore podalem wczesniej podczas jednej kolejki pada okolo 32-38% remisow . Dla przykladu w ostatniej kolejki Ligue1 remisy padly w 4spotkaniach na 10meczy. Pamietajcie tez o tym zeby te max 5poziomow skonczyc w 1weekend podczas jednej kolejki. W tym systemie nie licza sie nasze umiejetnosci lecz rachunek prawdopodobienstwa. Ja osobiscie nie gram tym systemem ale mam znajomego ktory gra nim co weekend i musze przyznac ze rzeczywiscie wygrywa. Nie zarobimy tym systemem sporo kasy. Moj znajomy wyciaga max80zl tygodniowo. Wedlug mnie dla takich pieniedzy nie warto ryzykowac utrate 309zl ( bo tyle ten system moze max ksztowac podczas jednej kolejki)

Gość obst_C80

Nic nowego nie wymyśliłeś. To zwykła progresja na remis, wielu graczy tak gra. System jest dobry, ale zależy od początkowego wkładu oraz od cierpliwości gracza.

Więcej o niej znajdziesz tutaj: http://obstawianie.com/tematy168/ulepszona-progresja-vt5922.htm

Nic nowego nie wymyśliłeś.

Powiedz mi gdzie pisalem ze to ja wymyslilem? :) Napisalem tylko ze takim systemem gra moj kumpel i to wszystko. A druga sprawa nie jest to zwykla progresja na remis. W zwyklej progresji wybieramy jedna druzyne i gramy na nia ciagle co wiaze sie z dlugotrwalym graniem i niskimi wygranymi, a czasem jak druzyna ma po 10serii bez remisu bankructwem. Ten system ktory ja opisalem ( podkreslam opisalem a nie wymyslilem) polega na graniu na remisy w I i II francuskie, II wloskiej, II hiszpanskiej, ale nie wybieramy jakis specjalnych druzyn tylko obstawiamy na obojetnie jaki mecz z tej ligi na remis. Jezeli to nie wejdzie gramy na innym mecz z tej ligi za wieksze pieniadze (patrz na moj pierwszy post). Oczywiscie w ciagu 1kolejki musimy skonczyc system aby na nastepna kolejke grac od nowa. W tym systemie nie czekamy na remis druzyny ktora sobie wczesniej wybralismy tylko polujemy na obojetnie jaki remis. W tych ligach ktore podalem pada tak duzo remisow ze powinnismy bez problemu wtrafic jakis remis do max 5poziomu. Wyjasnie to na przykladzie.

1 poziom:

24luty godzina 17:00 mecz Toulouse-Marseille obstawiamy za 5zl na remis. Mecz sie konczy wynikiem Toulouse 3 - 0 Marseille i przegralismy.

2poziom:

24lutego godzina 19:30 mecz Troyes-Lorient obstawiamy za 12zl na remis. Mecz konczy sie wynikiem Troyes 3 - 0 Lorient przegralismy

3poziom:

25lutego godzina 15:00 mecz Cadiz-Salamanca obstawiamy za 30zl na remis. Mecz konczy sie wynikiem Cadiz 2 - 0 Salamanca- przegrywamy

4poziom:

25lutego godzina 18:00 mecz Lens-Nancy obstawiamy za 75zl na remis. Mecz konczy se wynikiem Lens 2 - 2 Nancy i wygrywamy W ten sposob konczymy system w ten weekend i czekamy na nastepna kolejke aby zaczac grac od nowa. Na tym polega ten system. Jedyne co musimy zrobic to wybrac sobie kilka spotkan wczesniej ktore odbeda sie o roznych godzinach w rozne dni (sobota, niedziela)

Jak juz wczesniej pisalem nigdy nie gralem tym systemem. Gra nim moj kumpel i rzeczywiscie wygrywa. Wygrane nie sa zbyt duze ale raczej pewne. Przeciez wreszcie uda nam sie wytypowac poprawni remis w ligach gdzie srednio pada prawie 40% remisow w kolejce. Osobiscie uwazam ze jest to znacznie leszy system niz zwykla progresja. Dla porownania tutaj w ciagu tygodnia wygramy okolo 30-80zl co w miesiacu daje -120-320zl. W zwyklej progreesji musimy czekac w granicy miesiaca ( w ciagu miesiaca zazwyczaj zostaja rozegrne 4kolejki wiec nasza druzyna gra tylko 4razy) a czasem nawet dluzej aby cos wygrac. Pomine juz fakt ze moglismy miec cholernego pecha w doborze druzyny i ta wywinie mam psikusa i nie bedzie remisowala 12razy z rzedu. Jezeli interesujecie sie pilka to wiecie ze bardzo czesto dochodzi do takich sytuacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...