Gość leno_86 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2006 W systemie pulę pieniędzy dzielimy na trzy części: 1) Poziom 7.68% puli 2) Poziom 23.04% puli 3) Poziomi 69.28% puli Obstawiamy kupony z AKO około 1.5. Po trafieniu wygraną dokładamy do puli. W systemie można pomylić się dwa razy z rzędu. Trzecia pomyłka to bankructwo. Mam na swoim koncie 300 zł. Tak wygląda symulacja dziesięciu poziomów: 1. 311,52 zł 2. 323,52 zł 3. 335,95 zł 4. 348,85 zł 5. 362,25 zł 6. 376,16 zł 7. 390,60 zł 8. 405,60 zł 9. 421,18 zł 10. 437,35 zł Myślę że dobrym rozwiązaniem będzie granie under/over w piłce nożnej. Proszę o opinie a także propozycje innych systemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luban75 Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2006 Ja ogólnie jestem przeciwny jakiejkolwiek progresji ( przejechałem się juz tyle razy ). Pewnie ,że mogą być momenty, iż kasy będzie przybywało i to całkiem szybko. Ale przyjdzie "czarna seria " i umoczysz wszystko , taka właśnie jest progresja.Takie jest moje zdanie ale ty nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz , powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2006 jezeli trzecia porazka z rzedu oznacza bankructwo to radze zaniechac grania tym sposobem, grajac jakakolwiek progresje musimy byc przygotowani na 10-15 poziomow a nie 2-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość c_dave Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2006 Osobiście już wcześniej zacząłem grac tą progresją. Narazie jestem na 41 etapie, a w planach mam 100 :evil: . Osobiście gram dużo zdarzeń LIVE. Tak naprawdę to zależy od intuicji i dobrego lub złego dnia . Już 5 razy byłem zmuszony grać w III (ostatnim) etapie, ale jakoś mi się udawało wyjść z opresji . Ogólem jeśli ktoś nie ma cierpliwości to bankrut pewny. Warto spróbować zagrac tym sposobem. Jeśli ktoś obawia się, że trzy etapy mu nie starczą to można to rozłożyć na cztery: I etap - 2,5% II etap - 7,5% III etap - 22,5% IV etap - 67,5% Zyski wtedy są już dużo mniejsze, ale zawsze jest bezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 27 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2006 Pomysł całkiem ciekawy, sam powróciłem do grania progresji i być może spróbuje tej, choć wolałbym rozbić ją na 4 etapy. Osobiście gram 6 stopniową progresję na AKO>2 i ciekaw jestem jak przełoży się w moim przypadku zmniejszenie liczby etapów i ako do 1,5. W najbliższym czasie pewnie spróbuje to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bollo Napisano 22 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2007 wykorzystaj ta wiedze do tej promocji - http://pl.sportingbet.com/t/promos/ako-friendly.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 22 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2007 wykorzystaj ta wiedze do tej promocji - http://pl.sportingbet.com/t/promos/ako-friendly.aspx Faktycznie, strasznie mu się to przyda przy graniu AKO 1.5 - widziałeś może minimalne AKO jakie ma być, żeby załapać się do promocji? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi