luban75 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2006 witam Gram już kilka ładnych lat (wieloma sposobami próbowałem) a teraz od jakiegoś czasu( na razie z powodzeniem) gram systemem na AKO 2. Wysyłam dwa kupony (każdy AKO 2) z wspólnym pewniakiem ok. 1,25 - 1,5 , dlatego są gry wygrane , przegrane i jak je nazywam "na remis". Gram do dwóch wygranych( po pierwszym zwycięstwie za całą wygraną) i zaczynam od nowa, przy remisie gram za taką samą stawkę jak poprzedni , przy porażce zaczynam oczywiście od stawki wyjściowej. Średnio około 3 zdarzeń na kupon, pewniakiem może być jedno zdarzenie lub dwa teoretycznie pewniejsze. np. na dzisiaj wysłałem I kupon Al Ahly - Porto Alegre 2 1,3 Climamio - Le Mans 1 1,4 Wigan - Arsenal X2 1,12 AKO 2,04 II kupon Al Ahly - Porto Alegre 2 1,3 Chelsea - Newcastle 1 1,2 Karlsruhe - Telekom Bonn 2 1,3 Ako 2,03 Oceńcie sami , moim zdaniem warto tak grać. Progresja w końcu i tak doprowadza do bankrucji , a sytemy które wykluczaja porażki to bajka. Gra polega na " mieleniu " pieniędzmi , np. raz wygrywasz dwa razy przegrywasz aby w ogólnym rozrachunku wyjść do przodu ( tym systemem jedno podwójne zwycięstwo pokrywa koszty trzech porażek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2006 ja jestem sceptyczny co do tego sposobu, wszystko i tak zalezy od tego pewniaka, wg mnie to lepiej juz postawic kase z tych 2 kuponow na tego owego pewniaka i ew. dorzucic jeszcze jedno spotkanie, jak juz grasz 2 kupony z AKO 2 to wybieraj rozne spotkania, bo ten pewniaczek najczesciej zawala wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzych Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2006 Nie podoba mi się ten sposób gry. Podwójna wygrana zwraca trzy porażki ale nie trafienie "pewniaka" daje nam z miejsce dwie porażki, jest anty wszelki pewniaki na kombi, tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luban75 Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2006 Jakie dwie , nie trafienie pewniaka daje jedną porażkę. Dwa kupony to jest jedna gra i jeśli wchodzą dwa to jest wygrana jeśli jeden to remis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2006 I kupon Al Ahly - Porto Alegre 2 1,3 Climamio - Le Mans 1 1,4 Wigan - Arsenal X2 1,12 AKO 2,04 II kupon Al Ahly - Porto Alegre 2 1,3 Chelsea - Newcastle 1 1,2 Karlsruhe - Telekom Bonn 2 1,3 Ako 2,03 Jakie dwie , nie trafienie pewniaka daje jedną porażkę. Dwa kupony to jest jedna gra i jeśli wchodzą dwa to jest wygrana jeśli jeden to remis . Jak ma Ci tutaj wejść jeden kupon przy porażce pewniaka?? Wytłumacz to logiczniej bo może ja tylko tego nie rozumiem a chciałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luban75 Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2006 Niestety nie trafienie pewniaka "pali" oba kupony i wcale nie mówiłem ,że tak nie jest. O co innego mi chodziło ,dwa zwycięstwa pokrywaja 3 porażki . trafiasz dwa kupony - ZWYCIĘSTWO trafiasz jeden kupon - REMIS nic nie trafiasz - PORAŻKA I nie trafienie pewniak to jedna porażka , a nie dwie! Jeżeli przyjmiemy inaczej to dwa zwycięstwa pokrywają 6 porażek( kuponów).Dwa kupony z wspólnym pewniakiem to jedna gra nie dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omet Napisano 3 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2007 A ja mysle ze pewniaki maja to do siebie ze tak czesto wchodze ze nie am sensu ich krytykowac bo przeciez wchodza dosc czesto szczegolnie w koszykowce. jak ktos zna poszczegolne ligi to moze tak typowac i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi