Krystunio Napisano 8 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2006 ***GRAM SWOJE w Expekt.COM*** Po całkowicie nie udanej przygodzie u buków naziemnych, rozpoczynam przygodę z bukiem internetowym! Na ten temat mogę powiedzieć, że każdy mój typ, będzie przeze mnie gruntownie przeanalizowany, ale nie będę ukrywał, że również typy naszych expertów (czyt. Waciak, Pyza, C80, Chomik i wielu jeszcze innych, również znajdą swoje miejsce w moich kuponikach. W tym też celu przygotowałem kilka technicznych nowinek: ***KOLORYSTYKA:*** ZIELONY - tym kolorem będę wystawiał typy które wg. mnie o ile nie zdarzą się niespodzianki są pewnymi typami. POMARAŃCZOWY - kolor ten oznaczać będzie typ, który w jakiś sposób sumienie każe mi wystawić. NIEBIESKI - prawdziwa loteria, w głównej mierze typy charakteryzujące się wielkimi kursami. CZERWONY - tym kolorem będą oznaczone typy, które znalazły się na moim kuponie poprzez zapożyczenie od jednego z expertów. ***INFORMACJE POCZĄTKOWE:*** STAN KONTA: 38.50zł WIELKOŚĆ STAWKI GRANEGO KUPONU: 1zł - 5zł (sytuacja ulegnie zmianie, z chwilą gdy na koncie pojawi się okrągłe 100zł) PODSUMOWANIA i STATYSTYKI GRANYCH ZAKŁADÓW: (po ostatnim zakończonym zdarzeniu, które znalazło się na moim kuponie, bądź dnia następnego w godzinach rannych) KOMENTARZE: (Owszem dopuszczam możliwość komentowania moich typów, wówczas kiedy wystawiony komentarz będzie zawierał informacje dotyczącą tylko i wyłącznie wystawionych przeze mnie typów bądź będzie on miał na celu wskazanie jakiejś pomyłki, która każdemu przecież może się zdarzyć) ***INFORMACJE KOŃCOWE:*** Każdy wystawiany typ, na tyle ile posiadam doświadczenia i wiedzy, będzie przeze mnie szczegółowo analizowany. Jednakże nie biorę odpowiedzialności za ewentualne nie trafione typy. Każdy kto będzie chciał skorzystać z moich typów, robi to na własną odpowiedzialność. W każdej chwili jeżeli tylko zobaczę, że moje typy są trafne jestem wstanie służyć pomocą innym. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystunio Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2006 KUPON 1: Bayer Leverkusen - Hertha BSC Berlin (obie drużyny strzelą) |1| 1.50 Metz - Strasbourg (1p.) |X| 2.00 Charleroi - RC Genk (obie drużyny strzelą) |1| 1.76 Stawka: 2,50zł AKO: 5,28 Ew.wygrana: 13,20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystunio Napisano 8 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2006 I na koniec nocka skromna w stawce, lecz ryzykowna w typach! Zobaczymy czy wejdzie! KUPON 2: Washington - Anaheim |2| 1.95 Indiana Pacers(-7.0) - Portland Trail Blazers |1| 1.92 Minnesota Timberwolves - Utah Jazz |2| 1.84 Stawka: 1,00zł AKO: 6,89 Ew.wygrana: 6,89zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystunio Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2006 KUPON 1: Bayer Leverkusen - Hertha BSC Berlin (obie drużyny strzelą) |1| 1.50 [2] Metz - Strasbourg (1p.) |X| 2.00 [1] Charleroi - RC Genk (obie drużyny strzelą) |1| 1.76 [4] Stawka: 2,50zł AKO: 5,28 Ew.wygrana: 13,20zł I na koniec nocka skromna w stawce, lecz ryzykowna w typach! Zobaczymy czy wejdzie! KUPON 2: Washington - Anaheim |2| 1.95 [1] Indiana Pacers(-7.0) - Portland Trail Blazers |1| 1.92 [108 - 95] Minnesota Timberwolves - Utah Jazz |2| 1.84 [110 - 103] Stawka: 1,00zł AKO: 6,89 Ew.wygrana: 6,89zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi