Wolgor Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2006 A więc tak przeliczyłem ilość padających typów na tych kursach - w sposób matematyczny inne przeliczenia nie mają sensu - wiem to z doświadczenia (nie ma faworytów). I tak na typ: 1 - 55% wyników x2- 45% wyników Więc wychodzi tak mniej więcej po 50% jeśli patrząc na średnią tych zakładów. I teraz sama metoda: gramy biorąc stawki z ciągu liczb ( i tu przykład): 1 1 1 1 1 1 1 - bierzemy i stawiamy pierwszą i ostatnią czyli stawka nasza to 2 Układamy taki ciąg dla 1 i x2 i gramy - jak nam wejdzie skreślamy te dwie liczby i bierzemy następną w kolejności jak nie wejdzie dopisujemy do końca ciągu 1 1 1 1 1 1 1 2 - i nasza następna stawka będzie składać się z: 1 1 1 1 1 1 1 2 - czyli wynosi 3 Jak uważacie ma to szansę powodzenia czy raczej nie bardzo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomal_Q Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2006 w sumie to powiem Ci , że nie wiem o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2006 bez kitu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2006 Kolego musisz podac jakis przyklad na zakladach i jakis druzynach bo nie idzie skumac o co chodzi z dodawaniem tej jedynki na koniec a sposob moze byc ciekawy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRRamba1415028180 Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2006 Kolega Wolgor to pewnie Kononowicz Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2006 W sumie troche to poj... tegowane... ale jak na moje to prędzej ciąg Fibbonachiego czy tam kto go wie jak to się pisze więc w sumie ameryki nie ma jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolgor Napisano 21 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2006 Ja jednak bym się kłócił można to traktować jako progresję - lecz jak widać jest to dużo łagodniejsze. A teraz opis dokładniejszy by wszyscy niezbyt lotni mogli to zrozumieć: Ciąg liczb są to nasze kolejne stawki czyli tu chcemy grać za 1zł - więc kolejne nasze stawki to same 1zł, lecz bierzemy pierwszą i ostatnią z kolei czyli 1zł + 1zł = 2zł i stąd nasza pierwsza stawka. I tak jedna kombinacja nam wchodzi dostajemy 3.40zł i skreślamy pierwszą i ostatnią liczbę z kolei bo ona już swoja zarobiła i bierzemy kolejną aż nam się liczby skończą i zrobimy sobie nowy ciąg - może już o innych stawkach. Druga kombinacja z kolei nam nie wchodzi - i tu graliśmy za 2zł ale nam one nie zarobiły czyli przepisujemy je na koniec i gramy za liczbę pierwszą z rzędu czyli 1 i ostatnią tą 2, którą wcześniej graliśmy i mamy kolejną stawkę czyli 3zł i będziemy mogli wygrać za drugim razem 5.1zł, jeśli nam to nie wejdzie to znów bierzemy tę 3 za którą graliśmy przepisujemy na koniec i gramy za 1+3 czyli 4zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ry4n Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2006 jak ty chcesz tym wygrac skoro w przypadku wtopy zwiekszasz stawke o 1 zł ? nie siadzie ci jeden mecz ktory mial kurs dajmy na to 3.0 ty postawiles 2 zl i tak: 2 zl -> 3.0 = 6 zl - dajmy na to ze nie siadlo 3 zl -> 3.0 = 9zl - 5zl = 4 zl - powiedzmy ze znowu nie siadlo 4 zl -> 3.0 = 12zl - 9 zl = 3 zl -itd 5 zl -> 3.0 = 15 - 14 zl = 1 zl -itd 6 zl -> 3.0 = 18 - 21 zl = -3 zl -itd nie dosc ze zwiekszas stawke to maleje ci wygrana. Poza tym jesli chcesz grac jak wiele osob, na zespol z serie B ktory ostatnio zremisowal i ma duzo remisow w lidze to kursy beda sie wahac w granicach 2.55-2.7 a jezeli zdecydujesz sie grac na zespoly lepsze ktore od dawna nie mialy remisu to wiedz ze moze bedziesz musial czekac nawet i 15 kolejek a przy twoim systemie po takim czasie wyjdziesz juz na ladny % minus :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2006 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ci%C4%85g_Fibonacciego - polecam chyba lepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolgor Napisano 21 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2006 A więc tak: jeśli gramy np. za 20zł to może i przegramy ale kolejna stawka to 19zł (po skreśleniu 1 i 19) ona wchodzi i już jesteśmy razem na plusie. W żadnym momencie nie jesteśmy na minusie A nie wzieliście tego pod uwagę. No i nie gramy na remisy tylko na 1 i x2. No i jest druga strona zakładu która jak wejdzie może nam nawet pokryć to co przegraliśmy do tej pory na pierwszej bo gramy dwudrożnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2006 pomysł jest dobry i podobny nieco do mojego proszę spojrzec tutaj http://obstawianie.com/topics168/system-andrea-100-vt2944.htm#142686 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ry4n Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2006 moglbys mi to wyjasnic dokladniej bo dalej tego nie rozumiem (moze jestem debilem) stawiamy na jeden mecz na 1 i x2 tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolgor Napisano 23 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2006 Tak dokładnie gramy na typ: 1 - przy kursie 1.7 - 1.8 i x2 - co w tej sytuacji też da nam kurs 1.7 - 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2006 Hmm a moze to samo lepiej zagrac ale na u/o np. w ksoza, gdzie w expekcie kursy wynoszą nawet 1.90 na u i o a czasami 1.92 (zalezy jaka liga) w związku z tym mniejsza marza co w dluzszym okresie czasu na pewno bedzie z korzyścią dla nas:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolgor Napisano 23 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2006 Oczywiście, że można ale ja patrzyłem pod kątem bukmachera u którergo ja gram czyli bet-at-home a tam nie wiem czemu mało jest zakładów na u/o a bardzo ciekawie się na nie gra. Dobrze byłoby też spróbować tę metodę na Betfair - tam łatwiej byłoby o wygraną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi