Gość Anonymous Napisano 18 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2006 Kiedyś miałem taki fajny temacik do gry live na BAW. Teraz firma zmieniła nazwę a ja postanowiłem jeszcze raz spróbować. Oczywiście nie będę podawał tu na bieżąco co gram, ale na koniec każdego dnia zrobię screena i pokaże jakie były efekty. Chętnych zapraszam do dyskusji nad sposobem grania zakładów live i róznych ciekawych komentarzy na temat mojego sposobu gry. Przeznaczam na to 50,00zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2006 Pomysł grania na livie jest taki. Biorę 10% stanu konta i podwajam tą kwotę na livie. W zasadzie na tym poprzestaje, w ten sposób codziennie dorabiając 10% stanu konta, na koniec roku wyjdę z 50zł na 3000zł. Ciekawe czy się uda. Jeśli nie poprzestane na tych 10% dziennie to odkładam je i gram ewentualnie nadwyżką. Może to trochę trudne, ale zobaczycie sami jak podam screeny. 18.11 Stan początkowy: 50,00zł Stan końcowy: 72,76zł Zysk w procentach: 45,52% Dzień 18.11 - 45,52% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2006 Hmm dziś też dobry dzień, choć mógł być lepszy. Niestety Furth się na mnie wypieło i mimo przewagi gracza, w tym meczu gol nie padł, po raz pierwszy w tym sezonie w meczu z udziałem tej drużyny. W każdym razie minimum 10% zrobiłem. Jednak zastanawiam się, czy uda mi się w ciągu tygodnia wytrzymać takie tempo, w końcu człowiek pracuje i ma inne zajęcia. Tak więc z zyskiem może być róźnie, ogólnie jednak będę się starał w weekendy nadrabiać straty w tygodniu i iść cały czas naprzód. Przede wszystkim chce udowodnić sobie, że w końcu jakiś mój pomysł wypali i zrobię do 31 grudnia 3000zł z 50zł Wyjaśnienia: SP - stan konta na poczatku dnia SK - stan konta na koniec dnia Zysk % - zysk w procentach danego dnia ZŁ - zysk łączny procentowy od początku grania, kwota wyjściowa 50,00zł 19.11 SP: 72,76zł SK: 81,47zł Zysk %: 11,97% ZŁ: 62,94% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2006 Nie było co dziś grać, zresztą w chacie pojawiłem się po 20, ale trochę ugrałem 20.11 SP: 81,47zł SK: 86,52zł Zysk %: 6,19% ZŁ: 73,04% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2006 BPL popsuł mi całą zabawę, myslałem że ktoś pokomentuje, podebatuje o tym sposobie gry, a tu lipa. Nie będzie można dawać komentów. Muszę przemyśleć wobec tego czy jest sens podawania dalej tutaj swoich wypocin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi