szuwar666 Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2006 Dzisiaj przypadkiem wpadłem na pomysł jakiegoś tam sposobu na gre. Polega to w skrócie na tym że gramy na kursy minimum 1.3. Najlepiej single żeby łatwiej było trafić. Skuteczność którą brałem pod uwagę przy opracywowaniu tego sposobu to 80%. Dużo to czy mało w przypadku tak niskich kursów? Przy etapie startowym (wkład: 100PLN, stawka na kupon 5LN, ilość kuponów 20) daje to przyzwolenie na 4 pomyłki. Chodzi konkretnie o granie cala kwota podzielona na pojedyncze kupony o stawce 5PLN. Nastepnie na drugim etapie należy grać znowu całą kwotą podzielona na stawki 5PLN. I tak do pięciu etapów np. W moim przypadku podzieliłem to na 5 dni ale równie dobrze może to być po prostu 5 etapów czy zestawów kuponów po prostu. Jestem na dobrej drodze? Czy jest tu jakiś błąd? Może 80% skuteczności to jednak za dużo? Czekam na sugestie itd. Może ktoś mnie sprowadzi na ziemie W załączniku moja tabelka do "systemu". Może być troche niezrozumiała bo jest robiona "dla mnie" Całość na formułach. Gdyby coś było niezrozumiałe to wytłumacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2006 Możesz mieć okresy kiedy będziesz typował ze skutecznością 100%, ale co wtedy jak przyjdzie okres (bez skojarzeń ) ze skutecznością 50%? A tak poza tym 80% skuteczności przy kursie dokładnie 1.30 da ci około 4% zysku od obrotu, co innego gdybyś te same typy zagrał po wyzszych kursach w innych bukach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar666 Napisano 26 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2006 jak obliczyłeś że to będzie 4%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2006 chodzi mi oczywiście o płaską stawkę; a obliczenie: 1.30x80%=1.04 - tak jak byś miał 100% skuteczności na kursie 1.04 czyli mamy tutaj nasze pk (praw. x kurs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar666 Napisano 26 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2006 a możesz napisac co myslisz o mojej tabelce w excelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi