kichya Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2006 No to tak. Obstawiam na początku wszystkie mecze na X. Oczywiscie single i po takiej samej stawce. Poźniej osbstawiam wszystkie mecze na X z wyjątkiem tych meczy w których występuje drużyna która ostanio zremisowała. Było to dosyć długo testowane prze ze mnie:) wyglada to tak. np. stawiamy na 10 mecz po 10 zł każdy. Kurs na remis najmniejszy to 4. Łączna kwota postawiona to 100 zł. Zeby nam się to zwróciło z zyskiem musimy trafić miniumum 3 remisy. A to jest nie trudne. Zachęcam do testowania i komentowania mojego systemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2006 Naprawde genialny... powiedz mi mistrzu jak na to wpadłeś?! Ehh, zwykład progresja na całą ligę... świetny system jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 Hmm on chyba chce grać płaską stawką z tego co rozumiem, a jezeli tak to: w 2005/2006 w nhl było 23% remisów. Skoro na każdy remis kurs jest mniej więcej 4.2, to twoje pk wynosiłoby: 23%*4.2=0.96, a więc byłbyś około 4% do tyłu (4% nie od kapitału, ale od obrotu oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichya Napisano 6 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 nie wiem czy tak był bym do tyłu :evil: Obstawiłem 10 meczów i trafiłem 3 X. Przy stawce 100 zł doszło 133 zł wygranej Teraz te drużyny które zremisowały ostanio wykreślam z kolejnych meczów tak żeby zwiększyć %% trafionych (rzadko zdarz się aby ta sama drużyna zremisowała dwa mecze pod rząd). mecze tych drużyn co zremisowały obstawiam na 1-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 LOL A wzialeś pod uwage że z tej reszty drużyn co Ci zostały mogą się trafić chodzby z 2 które już na starcie zanotują serie 7,8,9 czy lepiej meczów bez OT? Czy twój budżet wytrzyma takie cus? Ja tam stosuje metode :"wchodzenia" po serii kilku meczy bez OT (analizujać przy tym inne rzeczy także oczywiście) i w tamtym sezonie nie mogłem narzekać przy takim akurat sposób mej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 kob co z tego że trafiłeś teraz 3, nie znaczy to że wszystkie kolejki do końca będą takie same... po co liczyć ile trafiasz jak ja ci to policzyłem u góry prostym wzorem na pk, ilość remisow jest mneij wiecej na tym samym poziomie co roku.. a to że wywalasz druzyne ktora zremisowala ostatni mecz to też sie z tym nie zgodze bo patrząc na statystyki sporo jest remisow z rzedu, a tym samym zmniejszasz swoj zysk bo nie trafiasz tych remisów bo ich nie grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichya Napisano 7 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 mowcie sobie co chcecie. ale z dzisiejszych meczów w nocy z 5 trafiłem znowu 2. i znowu jestem do przodu. od początku obstawiam i z 18 meczy trafiłem 7 remisów. co daje 38% remisów jak narazie. zobaczymy jak bedzie dalej a płaską stawką nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kay Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2006 Ech.. Ten sposób jest już uklepany. Że taeraz ci idzie to nie znaczy że to jest dobry system. Nagle może się stać tak że będziesz miał same wtopy i kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ry4n Napisano 10 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2007 a co powiecie zeby grac na podwojna szanse 12 ? czyli jedna z druzyn wygra ? Kursy sa makabrycznie niskie 1,14 - 1,20 ale tez remisow cholernie malo. Mozna by bylo stawiac wiele meczow i bylby pewny zysk. Nawet gdyby padl remis to mozna stawke zwielokrotnic i zagrac mini progresje - np zaczynajac od 2 zl przyjmujac ze kurs bedzie stale 1,14 to kolejna stawka bedzie musiala wyniesc 16 zl a nastepna 130. W tym sezonie jeszcze nie widzialem 3 remisow z rzedu :-) Nie wiem jak to mialo miejsce w poprzednich sezonach bo nie mam dostepu do statystyk zeby przesledzic przebieg sezonu dla poszczegolnych druzyn ale wydaje mi sie ze seria 3-4 remisow z rzedu w NHL nalezy do rzadkosci. Jesli sie myle prosze o oswiecenie i wytlumaczenie gdzie w moim rozumowaniu tkwi blad :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tGj Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2007 tT ja mam ostatnio takie szczescie ze na dwoch kuponach pod rzad (po dwa zdarzenia) wlasnie remis mi zrabal... a ostatni kupon na 3 mecze gdzie stawialem na 1 lub 2 byly 3 remisy.... wiec dla mnie bylo by to duze ryzyko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2007 ry4n, przeciez z tej progresji nie ma praktycznie zadnych zyskow .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ry4n Napisano 11 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2007 zyski sa niewielkie ale na stalym poziomie. Ja nie licze na krocie, bo to utopia. Z tego co widze grajac bardzo ryzykownie w dluzszym okresie i tak wychodzisz na niewielkim plusie. Mi wystarczy zysk 14-20 % Bez umiejetnosci typowania nawet najlepsza progresja kazdego zgubi. Ja gram na najpewniejsze zdarzenia i typujac biore pod uwage jak najmniejsza ilosc faktow. Na razie na tym dobrze wychodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi