tomek83wawa Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2006 W tym temacie podawajcie wszytkie drużyny, niezależnie od ligi któe w ostatniej kolejce zremisowały. Pomysł jest taki, aby grać 2-3 mecze na kuponie za wiekszą kase ako przy dwóch (ok 1,32) przy trzech (ok 1,52) obstawiajać wynik 12. Z moich obserwacji rzadko sie zdarza aby jakas druzyna zremisowala 2 razy pod rząd. Co wy na to? na dziś (05.10.2006) znalazłem takie coś: LIGA SZWECKA HV 71 - LuLea Modo - Fajerstad LIGA NORWESKA Frisk - Stjernen Valerenga - Storhamar LIGA SŁOWACKA Nitra która zremisowała ostatnio 2 razy pod rząd KUPONIK Luleå HF - Modo Podwójna szansa (czas reg.) - Typ: Luleå HF lub Modo 1.16 Stjernen - Storhamar Podwójna szansa (czas reg.) - Typ: Stjernen lub Storhamar 1.14 MHC Martin - HK Nitra Podwójna szansa (czas reg.) - Typ: MHC Martin lub HK Nitra 1.19 AKO 1,57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2006 Juz gdzies bylo wspomniane ze po dwoch remisach mozna grac ze go nie bedzie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamexis Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2006 sie władowałem z piłką w hokeja to nic ale i tak ciekawy post a kursy wystawiane przez buka są na tej samej zasadzie pwenie dlatego się tak rozpędziłem żeby odradzić sposób gry 12 Jeśli statystycznie remis w piłce nożnej padał by 1 na 5 spotkań to obstawiając 3 typy na kupon nawet nie osiągniesz ako 2. No powiedzmy że trafiłeś ako 1,65 to żeby wyjść na podwojenie pierwotnej stawki obstawiasz następne 3 spotkania to już 6 zakładów bez remisu. Wropić grając takie marne kursy to nie sztuka. Jepiej zagraj po 2 Undery kursy 1,45-1,6 coś koło tego buk wystawi w lidze francuzkiej 1 czy 2 i licz na beznadziejna formę napastników. W sezonie 2005/06 padała tam masa underów. Teraz 2 przykłady serii gdzie typer A gra na 12 , typer B na U2,5 i startują po pierwszym remisie. France » French 1st league 2005/2006 Lens & Bordeaux 5 kolejka akurat te dwa zespoły zremisowały Monaco Lens 0:0 Strasbourg Bordeaux 0:0 6 zaczynamy stawiać-zakładam kurs średni na wszystke spotkania na 12 1,25 U2.5 1,5 6 Lens Bordeaux 1:1 tu akurat sie spotkały nasze zespoły A B 7 Strasbourg Lens 1:1 A B Bordeaux Lyon 1:1 A B 8 Lyon Lens 1:1 A B Rennes Bordeaux 2:2 A B 9 Lens Rennes 0:0 A B Bordeaux Ajaccio 1:0 A B 10 Ajaccio Lens 0:0 A B Metz Bordeaux 0:1 A B 11 Lens Nice 2:2 A B Bordeaux Sochaux 1:1 A B 12 Troyes Lens 1:1 A B Toulouse Bordeaux 1:1 A B Dobra tyle wystarczy nie będę tu pokazywał że jestem genialny patrząc na rezultaty spotkań, chodzi tu o to żeby patrzeć ogólnie na opłacalne zjawiska cykliczne w danych ligach i odpowiednio je obstawiać. Gracz a powiedzny wtopił po kursie 1.25 troszke kaski stawiając np:po 10 zł na kupon. Gracz B zaczynając z dychą w kieszeni wyszedł na niemały plus. Dodam jeszcze że seria U2.5 Bordeaux trwała do 22 kolejki czyli kolejnych 10 spotkań. Ktoś powie że można było grać na remisy tych zespołów ok, ja się starałem pokazać całkiem opłacalne zjawisko. Polecam wyszukiwanie ciekawych ciągów zdarzeń na boiskach piłkarskich i w innych dyscyplinach patrząc na statystyki całych lig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 5 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2006 rzadko sie zdarza aby jakas druzyna zremisowala 2 razy pod rząd. Zobacz drużyne Rapperswill Jona Lakers Pewnie wiesz skad ona pochodz, ale jakbys nie wiedział to Szwajcaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi