Aroon Napisano 17 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2006 Opracowałem swój własny system który przyniósl mi sporo kasy na hokeju w sezonie zasadniczym NHL polega on na graniu remisów w hokeju można też w piłce nożnej. Wybieramy dwa spotkania gdzie jest największe prawdopodobieństwo trafienia remisu lub dwóch remisów i ustawiamy to na 5 kuponach PRZYKŁAD: Mecz A: 1(2,15) X(4,30) 2(2,45) Mecz B: 1(2,20) X(4,30) 2(2,40) 1A * XB = 9,24 * 2zł = 18,48zł XA * 1B = 9,46 * 2zł = 18,92zł 2A * XB = 10,5 * 2zł = 21,00zł XA * 2B = 10,3 * 2zł = 20,60zł XA * XB = 18,5 * 2zł = 37,00zł W sumie mamy 5 kuponów po 2zł czyli stawiamy 10zł jeżeli uda sie nam trafić w remis jesteśmy prawie 100% do przodu a jeżeli trafimy na dwa remisy to mamy prawie 300% zysku.Do tego systemu możemy dołączyć jeszcze progresje na wejście kuponu czyli jeżeli nie padnie żaden remis podwajamy stawke tak jak w normalnej progresji.Ten system ładnie mi się sprawdzał w sezonie zasadniczym gdzie ugrałem na hokeju sporo kasy teraz zamierzam go wykorzystać w piłce nożnej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 17 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2006 A nie byłoby to samo albo i lepiej gdybyś wybierał po dwa mecze i grał progresją na remis? Ten system sie sprawdza tylko wtedy jeżeli trafisz remis, a skoro trafisz remis to po co dodawanie do tego jeszcze typu na 1 lub na 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kay Napisano 18 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2006 Nic z tego nie czaje.. Ludzie coraz bardziej skomplikowane te systemy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duran Napisano 18 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2006 system fajny jesli trafiasz za 1 razem bo przy progresji tym systemem na 4 poziomie jestemy do tylu finansowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 18 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2006 Ale ten system i tak nie ma sensu bo grajac te same mecze na remis tyle że singlami (czyli dwa single) zarobimy praktycznie tyle samo albo itrocheweicej, bo przy wiekszej ilości kuponów tracimy z powodu marży buka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi