Guest adi321 Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 witam. Cze all, jestem nowy tzn. piszę 1 post. ale forum lookam juz 3 tygodnie dzien w dzien:) Sluchajcie. Wplace do GB 100zl i otrzymam 100zl bonusa. Moze ktos opsac system gwarantujacy uwolnienie min. 80zl bonusa? wiem ze takie sa. Jesczez all bonusy przede mna:) HELP :cwaniak1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Levy666 Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 witam. Cze all, jestem nowy tzn. piszę 1 post. ale forum lookam juz 3 tygodnie dzien w dzien:) Sluchajcie. Wplace do GB 100zl i otrzymam 100zl bonusa. Moze ktos opsac system gwarantujacy uwolnienie min. 80zl bonusa? wiem ze takie sa. Jesczez all bonusy przede mna:) HELP :cwaniak1: Byl podobny temat ale trzeba grac u dwoch bukmacherow a skad wiesz o takich sposobach ze wplacam 100 i mam 180 to nie wiem ale sie pochwal bo to lepsze niz oprocentowanie w banku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Było już na forum. Popytaj na shoucie, prędzej Ci powiedzą, bo jak buki ogarną taki temat to się zaczną kolejne zakaz i ograniczenia dla Polaków. Szukaj bukmacherów u których możesz grać przeciwstawnie - a jak z tego nic nie wywnioskujesz, to zapraszam na PW i Ci wyjaśnie. Ważne, żebyś znalazł takich bukmacherów. A załóż mi do tego oddzielny topic, to Cie wyrzuce z forum, bo o tym też było Temat zamykam, bo może szkodzić zdrowiu innych graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts