Guest Czerwien Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 witam. Jestem tutaj nowy.Chcialem sie przywitac i zapytac czy udalo sie komus badz tez gra w taki sposob jaki opisany jest w temacie w zakladach naziemnych-tzn.sts,profesjonal etc.Bede wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 W praktyce nie ma szans na taki zysk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van der Elk Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Nawet jeśli jakimś cudem coś takiego znajdziesz to i tak będzie to nieopłacalne ze względu na podetek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Chyba, że surebet będzie wyższy niż 10% stawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van der Elk Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Małe surebety widywałem w naziemnych, np. ostatnio typ na to, że Borussia strzeli gola w profku wynosił aż 2,00, a w STS tylko 1,4 na TAK, a na nie ok. 2,2. Czyli stawiamy w profku na to, że BVB strzeli gola po kursie 2,00, a w STS że nie strzeli gola po kursie 2,2, jednak przez ten nieszczęsny podatek nie zarobimy na tym . W hokeju na ilość bramek też często były podobne sytuacje, że np. profek na overy dawał wysokie kursy, a Toto-mix wysokie kursy dawał na undery(albo to było odwrotnie- nieważne, w każdym razie jeden buk faworyzował overy, a drugi undery). Link to comment Share on other sites More sharing options...
armando Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Ja kiedys znalazłem w profesjonalu wysoki kurs ze Man City strzeli gola a w STS był wysoki ze nie strzeli, ale podliczajac wszystko wyszłoby ze stawiacac za 100zł na tych i na tamtych (200zł cały zakałd) byłbys 13 gr na plusie to szkoda zachodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimar Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Czasami się zdarza sure bet ale taki że nawet nie warto z domu wychodzić zwłaszcza przy ograniczonych stawkach u buków naziemnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezehias Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 czy ktos jeszcze sobie zawraca glowe naziemnymi w XXI wieku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycu Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Ja Lubię jak mi kuponik szeleści w kieszeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
tak.nie Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 czy ktos jeszcze sobie zawraca glowe naziemnymi w XXI wieku? ja lubię sobie pójść do toto lub sts-a i pogadać z klientkami, które mi kuponiki przyjmują a tak jak w necie grasz to jakoś tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimar Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Ja Lubię jak mi kuponik szeleści w kieszeni I w imię tego szeleszczenia wolisz grać po niskich kursach ja lubię sobie pójść do toto lub sts-a i pogadać z klientkami, które mi kuponiki przyjmują Przyjmują albo nie przyjmują wygraj ze 2 razy koło 1000zł to sobie co najwyżej z nimi pogadasz o powodach nieprzyjęcia kuponu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Przyjmują albo nie przyjmują wygraj ze 2 razy koło 1000zł to sobie co najwyżej z nimi pogadasz o powodach nieprzyjęcia kuponu W toto mixie nie ma takich sytuacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tak.nie Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ee tam... wygram to wygram... a pogadać zawsze można... w necie też Ci mogą limit zrobić i co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebaKoza Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ee tam... wygram to wygram... a pogadać zawsze można... w necie też Ci mogą limit zrobić i co ? Nie w Betfair Link to comment Share on other sites More sharing options...
tak.nie Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 heh ale w innym tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 W Betfair też... tylko musisz mieć więcej niż dopuszczalna wartość... niekiedy się to zdarza, ale nieczęsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts