Gość Czerwien Napisano 11 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2006 witam. Jestem tutaj nowy.Chcialem sie przywitac i zapytac czy udalo sie komus badz tez gra w taki sposob jaki opisany jest w temacie w zakladach naziemnych-tzn.sts,profesjonal etc.Bede wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2006 W praktyce nie ma szans na taki zysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 15 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2006 Nawet jeśli jakimś cudem coś takiego znajdziesz to i tak będzie to nieopłacalne ze względu na podetek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2006 Chyba, że surebet będzie wyższy niż 10% stawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 15 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2006 Małe surebety widywałem w naziemnych, np. ostatnio typ na to, że Borussia strzeli gola w profku wynosił aż 2,00, a w STS tylko 1,4 na TAK, a na nie ok. 2,2. Czyli stawiamy w profku na to, że BVB strzeli gola po kursie 2,00, a w STS że nie strzeli gola po kursie 2,2, jednak przez ten nieszczęsny podatek nie zarobimy na tym . W hokeju na ilość bramek też często były podobne sytuacje, że np. profek na overy dawał wysokie kursy, a Toto-mix wysokie kursy dawał na undery(albo to było odwrotnie- nieważne, w każdym razie jeden buk faworyzował overy, a drugi undery). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando Napisano 15 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2006 Ja kiedys znalazłem w profesjonalu wysoki kurs ze Man City strzeli gola a w STS był wysoki ze nie strzeli, ale podliczajac wszystko wyszłoby ze stawiacac za 100zł na tych i na tamtych (200zł cały zakałd) byłbys 13 gr na plusie to szkoda zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimar Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 Czasami się zdarza sure bet ale taki że nawet nie warto z domu wychodzić zwłaszcza przy ograniczonych stawkach u buków naziemnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezehias Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 czy ktos jeszcze sobie zawraca glowe naziemnymi w XXI wieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 Ja Lubię jak mi kuponik szeleści w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tak.nie Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 czy ktos jeszcze sobie zawraca glowe naziemnymi w XXI wieku? ja lubię sobie pójść do toto lub sts-a i pogadać z klientkami, które mi kuponiki przyjmują a tak jak w necie grasz to jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimar Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 Ja Lubię jak mi kuponik szeleści w kieszeni I w imię tego szeleszczenia wolisz grać po niskich kursach ja lubię sobie pójść do toto lub sts-a i pogadać z klientkami, które mi kuponiki przyjmują Przyjmują albo nie przyjmują wygraj ze 2 razy koło 1000zł to sobie co najwyżej z nimi pogadasz o powodach nieprzyjęcia kuponu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overclocker Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 Przyjmują albo nie przyjmują wygraj ze 2 razy koło 1000zł to sobie co najwyżej z nimi pogadasz o powodach nieprzyjęcia kuponu W toto mixie nie ma takich sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tak.nie Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 ee tam... wygram to wygram... a pogadać zawsze można... w necie też Ci mogą limit zrobić i co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaKoza Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 ee tam... wygram to wygram... a pogadać zawsze można... w necie też Ci mogą limit zrobić i co ? Nie w Betfair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tak.nie Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 heh ale w innym tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2006 W Betfair też... tylko musisz mieć więcej niż dopuszczalna wartość... niekiedy się to zdarza, ale nieczęsto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi