kaczy Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Wiem ze mi sie nie uda ale coz warto probowac ... bede podawac juz tylko rozstrzygniete kupony Saldo : 35.68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Waciak Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 A kolega zaraz dostanie ostrzeżenie!!Regulamin jasno mówi,że user może posiadać tylko jeden temat w dziale Tak trudno odszukać swój stary temat???I nie będziesz podawał tutaj roztrzygniętych kuponów tylko prosimy o typy przed rozpoczęciem typowanych spotkań!!! Stary temat zamykam i ten temat bedzie Twoim jedynym!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczy Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 No to powiedz mi SZ.P.M jak niby mam podawac zaklady L!VE :> No i w sumie to mam tamten , ale o nim zapomnialem bo troche dawno bylo , chyba mnie nie zbanujesz ? I ten mlotek z twojej strony byl conajmniej nieuprzejmy. ech....(jak bede stawiac zwykle to bede podawac przed rozstrzygnieciem ... ok!) Saldo: 53.62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczy Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 Brazylia - Francja (1X2) Brazylia - 17.26 pln 1.75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczy Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 Anglia - Portugalia (Który z tych graczy strzeli gola? ) Crouch 27.68pln 3.00 Haha Niedlugo wygram 40 pln jak bedzie znany mistrz swiata wiec poki co zawieszam dZialalnosc ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts