kaczy Napisano 1 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Wiem ze mi sie nie uda ale coz warto probowac ... bede podawac juz tylko rozstrzygniete kupony Saldo : 35.68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 1 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 A kolega zaraz dostanie ostrzeżenie!!Regulamin jasno mówi,że user może posiadać tylko jeden temat w dziale Tak trudno odszukać swój stary temat???I nie będziesz podawał tutaj roztrzygniętych kuponów tylko prosimy o typy przed rozpoczęciem typowanych spotkań!!! Stary temat zamykam i ten temat bedzie Twoim jedynym!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczy Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 No to powiedz mi SZ.P.M jak niby mam podawac zaklady L!VE :> No i w sumie to mam tamten , ale o nim zapomnialem bo troche dawno bylo , chyba mnie nie zbanujesz ? I ten mlotek z twojej strony byl conajmniej nieuprzejmy. ech....(jak bede stawiac zwykle to bede podawac przed rozstrzygnieciem ... ok!) Saldo: 53.62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczy Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2006 Brazylia - Francja (1X2) Brazylia - 17.26 pln 1.75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczy Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2006 Anglia - Portugalia (Który z tych graczy strzeli gola? ) Crouch 27.68pln 3.00 Haha Niedlugo wygram 40 pln jak bedzie znany mistrz swiata wiec poki co zawieszam dZialalnosc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi