ozzy88 Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 Nazwa systemu dość dziwna, ale myślę, że system w miare pewny Zamierzam grac progresją "Kto bedzie mial pierwszy wykop od wlasnej bramki?" - będę stawiał na faworyta tego zdarzenia, czyli najczesciej na druzyne, ktora w meczu faworytem nie jest. Przewiduję 4 poziomy progresji, nie sądzę, abym miał takiego pecha, żę cztery zdarzenia pod rzad mi nie wejdą. A co Wy o tym myślicie? Najnizyszy kurs jaki znalazlem na to zdarzenie to 1.70, a wiekszosc kursów to 1.85 Nie wiem jakim kapitałem będę dysponował, ale przykładowe poziomy progresji (przy kapitale ok. 200zl) mogą wyglądać następująco: POZIOM | STAWKA 1 | 10zl 2 | 20zl 3 | 40zl 4 | 110zl Gram TYLKO I WYŁĄCZNIE w bet-at-home, jakieś opinie? Myślałem tez o progresji na czerwone kartki (AKO = 3.4), ale sam nie wiem, czy nie byłby to zgubny sposób... (tak samo sprawa wygląda z rzutami karnymi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nascimento Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 "będę stawiał na faworyta tego zdarzenia, czyli najczesciej na druzyne, ktora w meczu faworytem nie jest. " to w końcu na kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 mVk?, Faworyt zdarzenia, czyli drużyna u której bardziej prawdopodobny jest pierwszy wykop. Drużyna która faworytem nie jest, tutaj odnośnie meczu. Przykład: Angola - Portugalia Faworyt zdarzenia pierwszy wykop: Angola Faworyt meczu: Portugalia Stawia na Angole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy88 Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 Dokladnie tak, a jakies opinie odnosnie progresji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 Dokladnie tak, a jakies opinie odnosnie progresji? nie ważne co zagrasz ... ważne żeby to była progresja na tym zawsze wyjdziesz do przodu oczywiście przy dobrym manipulowaniu stawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy88 Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 No dobrze, a co myślicie o graniu na karne(czy będzie rzut karny?)? Lub czerwone kartki... Kursy dosc wysokie, ale sam nie wiem czy oplaca sie grac taka progresje, myslalem tez o progresji na brak karnego lub czerwonej kartki, ale kursy sa tak niskie, ze wole grac juz na ten wykop gdzie szanse sa w zasadzie 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robbson Napisano 7 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 słuchaj powim tak, każda progresja jest ok do póki będziesz miał szczęście. Ale wierz mi, że ono prędzej czy później Cię opuści. W końcu nawet przy zdarzeniu , które teoretycznie jest 50/50 szans coś nie wyjdzie i upacie nie będzie Ci wchodzić. Piszeż o wykopach itd, grałem bardzo długo u/o w nhl i wierz mi że 4 ra y razy pod rząd nie trafić to nie sztuka. Trafisz 20 razy aż w końcu przyjdzie ta pechowa seria i dupa. Niestety taka jest progresja. Ale próbować trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy88 Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2006 robbson: Mistrzostwa Świata nie trwaja tak dlugo zagram 3-4x i spadam EDIT: No i zdecydowałem się na: http://obstawianie.com/-vt8374.htm#138530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJankowski3 Napisano 9 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2006 Moim zdaniem jest to trochę loteria - ja kiedyś grałem progresję na mecze koszykówki - typowałem, ze gospodarze rzucą pierwsze punkty w meczu, w drugiej kwarcie, trzeciej i czwartej, ale dośc szybko wybiłem sobie ten pomysł z głowy - trzeba by było jakos pokombinowac na zmianę - raz typowac gospodarzy, raz gości . Co do Twojego pomysłu - brakowałoby mi tutaj jednego ważnego czynnika jakim są emocje - ja lubie się emocjonować przez 90 minut a tutaj po kilku minutach wiedzielibyśmy czy zakład jest wygrany czy przegrany, ale dobrze myślisz - kombinuj w ten deseń bo oferta niektórych buków na MŚ jest ogromna . Pochwała dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezehias Napisano 10 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2006 kurs na brak rzutu karnego nie jest znowu taka niski.Wczoraj w meczu niemcy-kostaryka bylo 1.40 wiec nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzy88 Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2006 hmm, 1.40? U jakiego buka? To swietny kurs na progresje, przeciez szansa, ze karnego nie bedzie jest bardzo wysoka, w bet-at-home jest caly czas 1.20 (tak samo na brak czerwonej kartki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi