Guest Anonymous Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Czy Waszym zdaniem taki system jest prawdopodobny do wygrania : Z serwisu bet-at-home.com pobieram wszystkie zakłady na dzień dzisiejszy - typy 1 x 2 ; potem wyliczam proporcje który zakład jest opłacalny najbardziej czy wygra czy przegra ( remisu nie uznaje ) - potem sortuje wszystkie dane i wychodzą mi najwyższe wyniki od 4,75 zł do 3,02 zł - jest ich około 15 najlepszych - potem sortuje je wg kursu dla remisów - od najwyższego do najniższego - bo czym wyzszy kurs tym mniejsze prawdopodobieństwo trafienia - i na dzień dzisiejszy najlepszy kurs wychodzi Ulricehamms IFK - Skovde AIK > 4,40 zł - 4,00 zł - 1,50 zł ; proporcja do kursu : 31,25% dla 1 i 68,75% dla 2 - przeliczając na złotówki przy stawce 10 zł to jak wygra Ulricehamms mam 13,75 i jak przegra tez 13,75 ( 3,75 zysku ) - i biorąc pod uwagę najwyższy kurs remisu ze nie padnie bo 4,00 zl ( to duzo ) obstawiam Jak oceniacie szanse ?? Dzis sie sam przekonam bo mecz jest o 15.00 ale jak uważacie ? Dodam że ułożyłem program do tego - kto by sprawdzał 400 zakładów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil(ek) Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 co znaczy "ke ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
anderson Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 z tego co mi wiadomo to "co?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Moim zdaniem opieranie sie tylko i wyłącznie na kursach, jest złym sposobem. Wybierasz mecze z wysokim kursem na remis, jeśli są to spotkania piłkarskie, to przecież jeśli są szanse na wygrane gospodarza i gości Twoim zdaniem, to remis musisz brac pod uwage... jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cneuha3 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 I tak w ogóle to kursy nie są podawane w złotówkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Każdy sie moze pomylić tak czy siak analiza kursów to tez ciekawe zajęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts