Gość Anonymous Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2006 Czy Waszym zdaniem taki system jest prawdopodobny do wygrania : Z serwisu bet-at-home.com pobieram wszystkie zakłady na dzień dzisiejszy - typy 1 x 2 ; potem wyliczam proporcje który zakład jest opłacalny najbardziej czy wygra czy przegra ( remisu nie uznaje ) - potem sortuje wszystkie dane i wychodzą mi najwyższe wyniki od 4,75 zł do 3,02 zł - jest ich około 15 najlepszych - potem sortuje je wg kursu dla remisów - od najwyższego do najniższego - bo czym wyzszy kurs tym mniejsze prawdopodobieństwo trafienia - i na dzień dzisiejszy najlepszy kurs wychodzi Ulricehamms IFK - Skovde AIK > 4,40 zł - 4,00 zł - 1,50 zł ; proporcja do kursu : 31,25% dla 1 i 68,75% dla 2 - przeliczając na złotówki przy stawce 10 zł to jak wygra Ulricehamms mam 13,75 i jak przegra tez 13,75 ( 3,75 zysku ) - i biorąc pod uwagę najwyższy kurs remisu ze nie padnie bo 4,00 zl ( to duzo ) obstawiam Jak oceniacie szanse ?? Dzis sie sam przekonam bo mecz jest o 15.00 ale jak uważacie ? Dodam że ułożyłem program do tego - kto by sprawdzał 400 zakładów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2006 ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2006 co znaczy "ke ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anderson Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2006 z tego co mi wiadomo to "co?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2006 Moim zdaniem opieranie sie tylko i wyłącznie na kursach, jest złym sposobem. Wybierasz mecze z wysokim kursem na remis, jeśli są to spotkania piłkarskie, to przecież jeśli są szanse na wygrane gospodarza i gości Twoim zdaniem, to remis musisz brac pod uwage... jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cneuha3 Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2006 I tak w ogóle to kursy nie są podawane w złotówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 4 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2006 Każdy sie moze pomylić tak czy siak analiza kursów to tez ciekawe zajęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi