pantis24 Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 jak w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Levy666 Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 jak w temacie Francuska z tego co ja wiem i moge zaproponowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto4 Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 W drugiej włoskiej też się sporo remisów trafia.... Polecam program sportskeeping. Tam jest ładnie i kolorowo pokazana liczba zwycięstw, remisów i porażek w danym sezonie z większości lig europejskich... Do ściągnięcia za darmo z www.sportskeeping.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil(ek) Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 http://www.soccervista.com/LeaguesByDraws.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 ja grałem progresją remisową II angielską, francuską i włoską polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRRamba1415028180 Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Włoska 2. liga i Francuska 2. liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obst_Aero Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 A ja powiem, ze druga hiszpańska Link to comment Share on other sites More sharing options...
fingers77 Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Włoska, francuska czy hiszpanska2 liga mają jedną wadę niskie kursy na remis. Ja osobiście gram progresje na Szwedzkie i Norweskie najwyższe klasy. Dobre do grania na remisy są też Irlandia i MLS. Tylko trzeba dobrze wybrac drużynę. (Ja osobiście lubie grać na Droghedę-ligę i puchary). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantis24 Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 gram w drgiej hiszpańskiej- zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willk Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 biorac pod uwage trzy ostatnie sezony to francuska, włoska i hiszpańska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obst_C80 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 W zeszłym sezonie najlepsza była druga włoska. Dość dobra byłą druga francuska. Do gry nadawała się też Championship ale tylko po dokąłdnej analizie formy. Ale teraz nie ma co sie nastawiać na progresję na remis ponieważ nadchodzi nowy sezon a to wielka niewiadoma. Ja zacznę grac dopiero od 4-5 kolejki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wimar Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 To zalezy co uważasz za ligę dobrą do progresji bo wszystko jest zależne od strategii i nie da się ukryć zasobności portfela Jak zaczynasz z grubej rury od wysokich stawek to najlepsze są polecane wyzej ligi gdzie jest duzo remisów bowiem najwieksza przebitka procentowa przy grze z podwojeniem stawki jest na pierwszych poziomach odpowiednio 300%,200%, 171%, 161%, 154%.... (przy załozeniu kursu 3 na X) Zaczynajac z grubej rury i trafiając na dłuższą serię płyniemy oj płyniemy Ja raczej jestem zwolennikiem grania na ligi gdzie nie sypią sie remisy jak z rękawa ale w takim wypadku stawkowanie moje oparte jest o ciąg Fibonacciego na dodatek juz na początku zakładam maksymalną stawkę jaką jestem skłonny postawić na jedną drużynę i w przypadku gdy długo ona nie remisuje i osiagam stawkę maksymalna nie podbijam jej lecz stosuję częściowe przesuniecie kapitału na inne druzyny tej ligi (gram obstawiając remis w każdym meczu w danej kolejce wybranej ligi) Na efekty nie narzekam. Dla mojego sposobu gry za najlepsze uważam ligi skandynawskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts