pantis24 Napisano 29 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2006 jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 29 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2006 jak w temacie Francuska z tego co ja wiem i moge zaproponowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto4 Napisano 29 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2006 W drugiej włoskiej też się sporo remisów trafia.... Polecam program sportskeeping. Tam jest ładnie i kolorowo pokazana liczba zwycięstw, remisów i porażek w danym sezonie z większości lig europejskich... Do ściągnięcia za darmo z www.sportskeeping.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 30 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2006 http://www.soccervista.com/LeaguesByDraws.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 31 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 ja grałem progresją remisową II angielską, francuską i włoską polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRRamba1415028180 Napisano 31 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 Włoska 2. liga i Francuska 2. liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_Aero Napisano 31 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 A ja powiem, ze druga hiszpańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fingers77 Napisano 31 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2006 Włoska, francuska czy hiszpanska2 liga mają jedną wadę niskie kursy na remis. Ja osobiście gram progresje na Szwedzkie i Norweskie najwyższe klasy. Dobre do grania na remisy są też Irlandia i MLS. Tylko trzeba dobrze wybrac drużynę. (Ja osobiście lubie grać na Droghedę-ligę i puchary). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantis24 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2006 gram w drgiej hiszpańskiej- zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willk Napisano 22 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2006 biorac pod uwage trzy ostatnie sezony to francuska, włoska i hiszpańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_C80 Napisano 22 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2006 W zeszłym sezonie najlepsza była druga włoska. Dość dobra byłą druga francuska. Do gry nadawała się też Championship ale tylko po dokąłdnej analizie formy. Ale teraz nie ma co sie nastawiać na progresję na remis ponieważ nadchodzi nowy sezon a to wielka niewiadoma. Ja zacznę grac dopiero od 4-5 kolejki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimar Napisano 14 Lipiec 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2006 To zalezy co uważasz za ligę dobrą do progresji bo wszystko jest zależne od strategii i nie da się ukryć zasobności portfela Jak zaczynasz z grubej rury od wysokich stawek to najlepsze są polecane wyzej ligi gdzie jest duzo remisów bowiem najwieksza przebitka procentowa przy grze z podwojeniem stawki jest na pierwszych poziomach odpowiednio 300%,200%, 171%, 161%, 154%.... (przy załozeniu kursu 3 na X) Zaczynajac z grubej rury i trafiając na dłuższą serię płyniemy oj płyniemy Ja raczej jestem zwolennikiem grania na ligi gdzie nie sypią sie remisy jak z rękawa ale w takim wypadku stawkowanie moje oparte jest o ciąg Fibonacciego na dodatek juz na początku zakładam maksymalną stawkę jaką jestem skłonny postawić na jedną drużynę i w przypadku gdy długo ona nie remisuje i osiagam stawkę maksymalna nie podbijam jej lecz stosuję częściowe przesuniecie kapitału na inne druzyny tej ligi (gram obstawiając remis w każdym meczu w danej kolejce wybranej ligi) Na efekty nie narzekam. Dla mojego sposobu gry za najlepsze uważam ligi skandynawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi