JuanPablo Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Hmm..., założyłem ten temat w nadziei, że w końcu przetrwa jakiś czas. Co prawda nieubłagalnie zbliża się sesja ale liczę, że uda mi się doprowadzić temat do końca. A koniec - w wakacje wybieram się do pracy do Hiszpanii albo Irlandii, więc liczę, że uda mi się uzbierać na bilet lotniczy + jakiś zapas, żeby w razie czego mieć za co wrócić Zacznę od próby pomnożenia bonu z Bet-at-home. Na razie po pierwszym kuponie (Tau, Malaga, Milano) mam 10.08 zł. Zobaczę, ile z tego wyciągnę (lub kiesy stracę wszystko Pierwsze typy już niedługo. Na razie skupię się na europejskiej koszykówce, bo w tym mi idzie najlepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuanPablo Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 No to zaczynamy Arabia Saudyjska - Czechy 2 @1.40 Stawka 10.08 zł EWK 14.11 zł Stan konta: 14.11 zł (0 zł w grze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuanPablo Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 Włochy - Ukraina 1x @1.16 a co to za różnica Barcelona - Real Madrid 1 @1.15 :c: :c: :c: :c: AKO 1.33 Stawka 14.11 zł EWK 18.82 zł Stan konta: 0 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuanPablo Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 I w ten oto sposób te j****e p***y z Barcelony dostały po p*****e od k***a szpitala w Realu. Żygam na nich i sram rzadką kupą. PS. Sorry za słownictwo, ale krew mnie zalewa jak widzę takie coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts