JuanPablo Napisano 25 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2006 Hmm..., założyłem ten temat w nadziei, że w końcu przetrwa jakiś czas. Co prawda nieubłagalnie zbliża się sesja ale liczę, że uda mi się doprowadzić temat do końca. A koniec - w wakacje wybieram się do pracy do Hiszpanii albo Irlandii, więc liczę, że uda mi się uzbierać na bilet lotniczy + jakiś zapas, żeby w razie czego mieć za co wrócić Zacznę od próby pomnożenia bonu z Bet-at-home. Na razie po pierwszym kuponie (Tau, Malaga, Milano) mam 10.08 zł. Zobaczę, ile z tego wyciągnę (lub kiesy stracę wszystko Pierwsze typy już niedługo. Na razie skupię się na europejskiej koszykówce, bo w tym mi idzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuanPablo Napisano 26 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2006 No to zaczynamy Arabia Saudyjska - Czechy 2 @1.40 Stawka 10.08 zł EWK 14.11 zł Stan konta: 14.11 zł (0 zł w grze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuanPablo Napisano 26 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2006 Włochy - Ukraina 1x @1.16 a co to za różnica Barcelona - Real Madrid 1 @1.15 :c: :c: :c: :c: AKO 1.33 Stawka 14.11 zł EWK 18.82 zł Stan konta: 0 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuanPablo Napisano 26 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2006 I w ten oto sposób te j****e p***y z Barcelony dostały po p*****e od k***a szpitala w Realu. Żygam na nich i sram rzadką kupą. PS. Sorry za słownictwo, ale krew mnie zalewa jak widzę takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi