Gość gooaal Napisano 11 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2006 Chciałem poddać dyskusji następujące kwestię: Czy istnieje jakis sposób zwiększenia swoich zysków czerpanych z zakładów bukmacherskich? Każdy z nas ma swoją strategię zarządzania budżetem. Dla jednych to jest płaska stawka, dla innych progresja lub jeszcze inna metoda. Ale nie o tym chciałem pisać. Powiedzmy, że bilans moich zakładów po 300 typach to 100 jednostek zysku i teraz pytanie: Czy można, a jeśli tak to w jaki sposób zwiększyć mój profit? Uważam, że jednym z najważniejszych czynników jest śledzenie własnych poczynań i pełna kontrola nad zawieranymi zakładami . Zajmuje to jednak bardzo dużo czasu i mało jest narzędzi, które pomagają śledzić statystyki swoich typów. Pewnie niektórzy zapytają, a po co analizowac? Wydaje się, że analizując swoje zakłady można wychwycić ligi czy sporty przynoszące największe zyski. Analiza pomoże tez wychwycić błędy, które popełniamy i znaleźć ligi, które przynoszą straty i można je wyeliminować. Czekam na opinie innych użytkowników tego forum Pozdrawiam, gooaal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2006 Zgadzam sie z toba doslownie. Prowadzilem swoje statystyki i nadal prowadze ale w myslach i po kazdej kolejce analizuje ligi i wychodzi na to ze pewnych lig owgole nie gram nawet pewniakow(favorytow) bo po prostu one nie wchodza i tak mamy strate. Gram tylko te ligi w ktorych najlatwiej przewidziec wynik danego meczu. np. slowacka-slowenska-irlandzka Innym razem prowadzilem w exelu staty kursow z danego buka to byl w tym przypadku STS i dzielac kursy na 1.4-1.45 1.5-1.55 itd. wyszlo nawet calkiem niezle rozeznanie w ligach. np. na 9 meczy w lidze francuskiej po kursie 1.8 bylo 8 wygranych gospodarzy i 1 remis 8-1-0 , w innym przypadku mecze po kursie 1.45 nie wchodzily wiec staralem sie nie grac tych meczy o danym kursie w danej lidze( za bardzo nie pamietam ktore to byly ligi) , a najwieksza kase zbilem na meczach po kursie 2.8-2.85 na 5 meczy w lidze holendeskiej 2 bilans 5-0-0 wiec revelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sawyer188 Napisano 23 Maj 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2006 Ja tworząc kupon kierujesie zasadami: -nigdy nie bore wiecej niż 5 spotkań -nigdy nie biore więcej niż 2 drużyny z danej ligi 15'stka kupon układam z tylu meczy ile jest potrzebne by uzyskać ako ~2,5 przy podwójnej szansie dla faworyta to sa moje gł zasady którymi kieruje sie w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi