arobak Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2006 Czy znacie może system o nazwie "Metron" - jest to ponoć chorwacki system i był prezentowany w telewizji. Jeśli macie jakieś informacje dotyczące tego systemu to prosze o info Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomal_Q Napisano 17 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2006 Ja tez cos czytalem ( slyszalem ) o tym systemie ale nie wiem o co w nim chodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomal_Q Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2006 PANOWIE CO O TYM CZYMS MYSLICIE??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpt.Cobra Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2006 Ja pierwsze o tym słyszę, jakby ktoś mógł go podać lub przedstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arobak Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2006 No i jak Panowie nikt nie słyszał o takim systemie?????? METRON $$$ METRON $$$ METRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obst_Aero Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2006 Słyszec, to słyszeliśmy :)Tylko nie wiemy o co w nim chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShowTime_87 Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2006 w google też ciężko coś znaleźć na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość p.h.black Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2006 System metron, o który pytacie polega na rozpisaniu 8 lub 10 meczy na 22 zakładach przyczym nie bierzecie pod uwagę x tylko 1 i 2 sam się zastanawiałem jak jak rozpisać 8 meczy na 22 zakłady i poprostu nie wiem to jest cały system metron P.s. a Może wy wiecie jak rozpisać osiem albo dziesięć meczy na 22 zakłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość parzol Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2006 To by wychodzilo 2^8 = 256 kuponów 256 >> 22 wiec nie wiem jakim cudem to mozliwe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lottogracz Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2006 parzol napisał; System metron, o który pytacie polega na rozpisaniu 8 lub 10 meczy na 22 zakładach przyczym nie bierzecie pod uwagę x tylko 1 i 2 sam się zastanawiałem jak jak rozpisać 8 meczy na 22 zakłady i poprostu nie wiem to jest cały system metron P.s. a Może wy wiecie jak rozpisać osiem albo dziesięć meczy na 22 zakłady? ---------------- Czy tylko to Wiecie na ten temat ? Gdzie takim systemem można grać ? Jakie są zasady gry ? To ważne bo sam system można rozpisać znając zasady gry ? Nie ma systemu którego bym nie mógł rozpisać! Muszę znać zasady gry ? na jakie typy 1 i 2 bez remisów i co jeszcze ? Na ile spotkań ? Czy muszą być typy tylko pojedyncze czy mogą być 2Drogowe ? w rozpisie ? To trzeba znać . Jak ktoś wie więcej niech opisze a ja zrobię reszte ! pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi