Skocz do zawartości

Typy Kpt.Cobra w oparciu o ulepszoną progresję.

Kpt.Cobra

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawię tytaj moje typowanie progresji w oparciu o przygotowany przeze mnie system Ulepszona progresja

Wybrałem następujące drużyny do obstawiania remisów:

2 włoska: Arezzo, Verona, Triestina, Bari, Vicenza, Ternana

2 francuska: Reims, Chateauroux, Guegnon, Amiens, Brest

Kursy w większości będę brał z Betfair ponieważ można samemu ustalić kurs :D i przy odrobinie szczęścia zostanie zaakceptowany.

Stawki których będę używał na poszczególne poziomy progresji:

1. 6

2. 9

3. 14

4. 21

5. 34

6. 80

7. 160

8. 320

9. 640

10. 1280

Kolejne posty będą przedstawiać statystykę konkretnej drużyny. A następne będą podsumowaniem każdego dnia w którym grała jedna z drużyn uczestnicząca w progresji.

3.01.2006

Postawione: 30 zł.

Stan konta: -30 zł.

Wygrane: 39,48 zł + 6 zł zwrotu za Reims

Stan konta: +15,48

Po pierwszych meczach już na plusie :szok: Zwiększyła się szansa, iż wkład w te progresje będzie jeszcze mniejszy niż przewidywałem. Na razie najwięcej trzeba było zainwestować 30 zł. Zobaczymy co dalej. Stawkę za Reims zwrócono. Obstawi się w odpowiedniej kolejności jak będzie mecz.

PS. Mam prośbę, aby ewentualnie wszelkie opinie, komentarze i przemyślenia słać na PW lub zamieszczać na forum w tym dziale: http://obstawianie.com/tematy168/ulepszona-progresja-vt5922.htm

Dziękuję za zrozumienie. Chciałbym aby ten dział był bardzo przejrzysty i tak będzie dużo postów.

7.01.2006

Postawione: 30 zł.

Stan konta: -20,52 zł.

Wygrane: 51,36 zł.

Stan konta: 30,84 zł.

Szanse na wydanie więcej niż 30 zł na tą progresję są coraz mniejsze. Dlatego spróbujcie sami sobie skomentować takie prośby: czy możesz podać mniej drużyn na progresję bo na tyle to nie mam pieniędzy. Zapewniam że jakbym wybrał mniej przypuszczam że więcej musiałbym wydać a i zyski byłyby marne.

Pozdrawiam wszystkich, którzy grają progresją i życzę sobie i wam więcej wygranych.

Przestrzegam jednak przed nadmiernym entuzjazmem i podnieceniem gdyż zagraża to silnej woli w tym aby w trakcie sezonu nie zwiększać stawek. :D

9.01.2006

Zaległy mecz Reims

Jednak bukmacherzy nie chcą dawać kursów. Możliwe, że zostało przniesione na jeszcze inny termin.

Postawione: 0 zł.

Stan konta: 30,84 zł.

Wygrane:

Stan konta:

10.01.2006

Amiens, Guegnon, Chateauroux, Reims

Postawione: 27 zł.

Stan konta: 3,84 zł.

Wygrane: 18,30

Stan konta: 22,14

Tylko jedna drużyna z czterech remisuje i stan konta bardzo niewiele spadł. To wciąż dobry znak.

13.01.2006

Ternana, Reims, Chateauroux, Guegnon, Amiens

Postawione: 45 zł.

Stan konta: -31,86 zł.

Wygrane: 0 zł.

Stan konta: -31,86 zł.

Po raz pierwszy schodzimy poniżej 30 zł. Zobaczymy po wynikach.

Tragiczna kolejka, żadnego remisu. Trzeba będzie więcej zainwestować ale z tym się jeszcze wciąż liczyłem. Pozdro dla wszystkich.

14.01.2006

Arezzo, Verona, Triestina, Bari, Vicenza

Postawione: 39 zł.

Stan konta: -70,86 zł.

Wygrane: 46,65 zł.

Stan konta: -24,21 zł.

Czekam cierpliwie na wygraną :D

Jeszcze na minusie, ale przyjdzie taki czas...

20.01.2006

Reims, Guegnon, Amiens

Postawione: 37 zł.

Stan konta: -90,01 zł.

Wygrane: 107,80 zł.

Stan konta: 17,79 zł.

Jak na razie najwyższa kwota którą trzeba zainwestować to już 90 zł.

No i oczywiście wszystkie drużyny którymi gram zremisowały w lidze francuskiej. Na 9 meczy 7 remisów. Gdyby Brest z Chateroux również postawić to byłbym już 100 na plus. Ale co ma wisieć nie utonie. Przyjdzie i na nie czas.

27.01.2006

Reims - zaległy mecz z Grenoble.

Postawione: 6 zł.

Stan konta: -23,21 zł.

Wygrane: 17,58 zł.

Stan konta: -5,63 zł.

A 28.01 grają wszystkie drużyny włoskie uczestniczące w progresji. Pozdrawiam graczy grających systemem - progresja. :p:

• 2 weeks later...

Przepraszam wszystkich którzy oczekiwali i śledzili ten temat.

Jednak gdy odkryłem Betfair wciąż szukam i odkrywam nowe możliwości tego buka.

Denerwowało mnie to iz minimalna stawka u tego buka to 4 jednostki danej waluty w której grasz co oznaczało że progresję trzeba było zacząć już od wysokiego pułapu.

Znalazłem jednak lukę w systemie i mogę spokojnie obstawiać nawet za 0,01. Żaden bukmacher nie ma tak niskiej minimalnej stawki i tak wysokich kursów.

Kiedy to odkryłem przeanalizowałem jeszcze raz mój system i możliwości.

Jak wcześniej pisałem:

Przedstawiam poniżej zyski z obstawiania moim sposobem w zeszłym sezonie na poniższe drużyny.

System stawkowania (poziomy po kolei): 6,9,14,21,32,80,160,320,640,1280

Tak więc zaczynałem od 6 zł.

A oto wyniki na każdej drużynie:

Reims - 100,75

Grenoble - 232,25

Cretiel - 108,90

Angers - 202,55

Guegnon - 32,30

Genoa - 355,05

Ternana - 371,30

Abinoleffe - 348,50

Vicenza - 105,10

Catanzaro - 400,60

Huelva - 427,05

Salamanca - 645,00

Tenerife - 93,30

Eibar - 794,00

Ferrol - 61,75

W sumie więc zarobiłem: 4278,40

Tylko na tych drużynach. A grając dodatkowo w ciągu sezonu na progresje NHL i MLB Można dojść do 6000 zł. Z takim kapitałem nic nie stoi na przeszkodzie w kolejnym sezoinie osiągnąć 10000 zł.

Można to osiągnąć grając systematycznie oraz posiadając silną wolę.

Zysk 4200zł osiągnąłem nie grając wtedy w Betfair. Jakbym wtedy grał z wyższymi kursmi to zysk wynosiłby 5000 zł.

Skoro przy takich stawkach: 6,9,14,21,32,80,160,320,640,1280 grając na 15 drużyn osiąga się zysk 5000 zł. Tp przeliczam to na Euro ponieważ w tej walucie mam konto (po kursie 3,8)

Stawki: 1,58; 2,37; 3,68; itd Zysk=1315 Euro.

Aby jeszcze bardziej zrobić mój system bezpiecznym to stawki te dzielę przez 10 a liczbę drużyn do progresji mnożę przez 10. Zysk końcowy będzie taki sam ok. 1315 Euro.

Gram więc progresją na bardzo dużo zdarzeń i na dużo drużyn po malutku zwiększając stawkę co zysk powinno jeszcze zwiększyć. Dlatego gram od stawek 0,15 i wyżej co niestety ograniczyło mój czas na tyle iż nie jestem w stanie prowadzić dalej tych statystyk. Jeśli ktoś chce z nich korzystać dalej w swoim temacie to proszę bardzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...