ziomal_Q Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Panowie! :cwaniak1: Moze uda nam sie razem ustalic jakis mega systemik :> :evil: Moze kazdy napisze swoją propozycje systemu gry , jaki wg niego przynosi najwieksze zyski alboo jak wylicz typy danych meczy Moze razem uda nam sie zrobic system do gry ( lub do wyliczania typów meczy ) i kazdy bedzie zadowolony Kazda propozycja mile widziana:) [/b] Wiec : moja propozycja jest taka zeby: podano ok 20 systemow gry , a następnie kazdy sie wypowie albo sie zrobi ankietę ktury z systemów moze przyniesc najwieksze zyski. Kolejno jezeli bedziemy mieli ( ja napewno:) ) chęci to postaramy sie ulepszyc ten system:) PS. Bardzo bym prosil o pomoc Weterana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Pomysł dobry ale ja mogę powiedzieć tylko tyle że najlepszy system to chyba na ako2,3 i duże stawki, nie mówiąc tutaj o wysoko procentowej progresji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 Jak poprzednik ako 2-3 i duze stawki oraz jak najmniej meczy to jak dla mnie dobrze wrozy , przynajmniej wiem ze czesciej takie cos wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 To jest chyba najlepszy system ale trzeba mieć kase żeby był opłacalny, ako 2,3. Wytypowanie zwycięscy w danym meczu nie jest jakoś bardzo trudne, wystarczy troche info poszukać, przeanalizować i gotowe ale wg mnie dużo trudniejsze, a zarazem sztuką jest dobrze dobrać te spotkania na kupon! Bo wiadomo że wałki mogą być nieprzewidziane i wtedy po kuponie. Trzeba dobrze podzielić typy na kupony i powinno być dobrze. Wiem że Fenix jest w tym dobry, więc może napisałby jak on to robi W miarę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomal_Q Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 No panowie ja polączylem system : Recent Form I Recent Goals A takze dodaje do tegoo wg swojej oceny pkt za zawieszenia i kontuzje :cwaniak1: I wybieramy z 15 kture wyliczylem ,5 wg mnie najpewnieszych a takze ( juz w konowym wyborze ( 4 z 8 meczy ) kieruje sie intuicją - przeczeczuciem :evil: zobaczymy co z tego wyjdzie . PS. Zaloze temat w Naszych Kuponach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 Najpewniejsza rzecz jasna jest progresja, choć z progresją związane ryzyko długofalowe(czyli 10 razy pod rząd kupon nie wejdzie a wtedy lipa). Ja obecnie testuję taki system, że stawiam duble w nhl. Są to 2 mecze z kursami ok. 2,0(wczoraj miałem niższe). Jak narazie jest spoko, ale dopiero od 2 dni to gram więc jeszcze za wcześnie żeby powiedzieć coś o skuteczności mojej taktyki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 IK, mkniesz jak burza! Niedawno Friend a teraz już MOD Gratuluję Pewnie masz hokej, bo jeszcze nie sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomal_Q Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2005 Panowie jak narazie tylko 3 osoby sie wypowiedzialy:( PROSZE KAZDEGO KTO CZYTA TEN TEMAT O WYPOWIEDZ:) I Zycze wszystkim wesolych Świąt:) A to zyczenia dla was:) http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walesa Napisano 23 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2005 jesli slabo typujesz kurs *prawdopodobienstwo>1 rzaden system Ci niepomoze bedziesz gral 2z3 2 z5 progresja predzej czy pozniej buki puszcza cie z torbami wszystko roz bija sie o skutecznosc, a kasa nie gra roli jak masz rozobic to zarobisz 100 cz 10000ale zawsze do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi