fifaraul Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2005 Witam, Wczoraj wysłałem kupon systemem blokowym w STS. Okazało się,że jedno ze spotkań które chciałem typowac juz sie zaczelo:/. Takim sposobem na kuponie mam 8 spotkań 2 z bloku A, 4 z B i 3 z C. Czy to oznacza że nie mogę odbera wygranej z bloków AB i AC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2005 Witam, Wczoraj wysłałem kupon systemem blokowym w STS. Okazało się,że jedno ze spotkań które chciałem typowac juz sie zaczelo:/. Takim sposobem na kuponie mam 8 spotkań 2 z bloku A, 4 z B i 3 z C. Czy to oznacza że nie mogę odbera wygranej z bloków AB i AC?? Mozesz tyle ze nie masz tego spotkania na kuponie bo pani ci powiedziala ze sie zaczelo i nie mogla go wprowadzic wiec nie ma go w tym bloku w ktorym go chciales puscic Jesli dobrze rozumiem twoj problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifaraul Napisano 19 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2005 Witam, Wczoraj wysłałem kupon systemem blokowym w STS. Okazało się,że jedno ze spotkań które chciałem typowac juz sie zaczelo:/. Takim sposobem na kuponie mam 8 spotkań 2 z bloku A, 4 z B i 3 z C. Czy to oznacza że nie mogę odbera wygranej z bloków AB i AC?? Mozesz tyle ze nie masz tego spotkania na kuponie bo pani ci powiedziala ze sie zaczelo i nie mogla go wprowadzic wiec nie ma go w tym bloku w ktorym go chciales puscic Jesli dobrze rozumiem twoj problem Tak powiedziała,że się zaczęło. Czy to znczy że mogę odebra wygraną?? Znaczy się w bloku A sa 2 spotkania, a w B I C 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2005 No i co z tego że masz nierówną ilośc spotkań w blokach? Oczywiście że będziesz mógł odebrać wygraną jeśli Ci wejdzie czego Ci życzę (chociaż nie wiem czy zrozumiałem dokładnie Twój problem) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifaraul Napisano 19 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2005 No i co z tego że masz nierówną ilośc spotkań w blokach? Oczywiście że będziesz mógł odebrać wygraną jeśli Ci wejdzie czego Ci życzę (chociaż nie wiem czy zrozumiałem dokładnie Twój problem) Pozdro Ja też Ci życzę wysokich wygranych:p. Od niedawna gram, dlatego pytam. blok C już mi nie wszedł teraz nadzieja na A i B Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi