szuwar666 Napisano 16 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 Zamierzam zacząć grać progresją. Zastanawiam sie nad gra w NBA bo o ile sie orientuje to MLB juz nie gra . Niby są nisie kursy ale mecze są częściej aniżeli w piłce nożnej wiec mozna szybciej ugrać cos kasy. Co o tym myslicie? I czy znacie jakas strone (najlepiej polska) z wynikami, terminazem i tabelami NBA?? bo na oficjalnej nie moge sie zbytnio połapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 16 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 Stronka to www.betexplorer.com A tak dla Twojej wiadomości to lepiej żebyś sobie zagrał NHL, bo podejrzewam że będziesz gral progresję na wygrana danej drużyny, a NHL jest też tak często jak NBA tylko że kursy wyższe! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeq Napisano 16 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 Kursy wyzsze, bo sa remisy, a jedna druzyna gra raz na tydzien ( z tym tygodniem to strzelam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 16 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 raz x3 czasami x4 Ja gram progresje na wygrana LA i Detroit i juz mam prawie 800% kapitalu poczatkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar666 Napisano 16 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 wiec co ile sa mecze NBA a co ile NHL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 16 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 I to i to jest codziennie ale nie kazda druzyna gra Mecze sa codziennie a dana druzyna naogol gra co drugi dzien i tu i tu...Czasami codziennie, czasami co trzeci dzien-mowie-roznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 16 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2005 raz x3 czasami x4 Ja gram progresje na wygrana LA i Detroit i juz mam prawie 800% kapitalu poczatkowego pokaż jak to robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dod Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2005 Wlasnie dziubla:) Opisz swoja progresje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2005 Ja gram progresje na wygrana LA i Detroit ? Przeciez juz i ja pisalem i Weteran cytowal...Chyba ze nie wiesz co to znaczy progresja na wygrana to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekwn Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2005 raz x3 czasami x4 Ja gram progresje na wygrana LA i Detroit i juz mam prawie 800% kapitalu poczatkowego a od ilu grasz Dziubla :pytanie: i jaki był Twój kapitał :pytanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2005 Kapitał całe 50zl A od ilu...Nie do konca rozumiem, od jakiego czasu czy od ilu kolejek czy co Sprecyzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dod Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2005 Od jakiego czasu! Czyli z 50zyla masz juz 400? Ladnie, tylko pogratulowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2005 Dokladnie Ci nie powiem, juz pare tygodni ale dokladnie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 20 Listopad 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2005 W proresji to jest trochę inaczej, niż w normalnym obstawianiu. Tutaj potrzeba tlko pewnej cykliczności zdarzeń. Progresywnie mozna grać na wszystko. Popróbujcie wirtualnie progresji na valuebety z cytowanej przez buraka stronki - oddsexchange. Wyniki powiny być nawet lepsze niż w mlb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BukMarek Napisano 16 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2005 Ja tam gram starą, poczciwą progresję... :-) Remisy w piłce nożnej - standard. Wybór właściwej drużyny w odpowiedniej lidze to połowa sukcesu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konieva Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2005 w jaki sposób grać progresję na zwycięstwa w NHL, skoro raz mamy kursy poniżej 2, a raz ok. 3. Da się na tym wyjść na plus? Bo właśnie się zastanawiam, czy by nie pograć trzema ekipami na progresywne zwycięstwa? Proszę o rzeczowy komentarz i nie odsyłajcie mnie proszę do postów na forum, bo mam mnóstwo pracy i wpadam tu rzadko. Dzięki z góry, wszak wszystkim chyba zależy, żeby ograć buka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar666 Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 http://obstawianie.com/tematy80/szuwar-sie-bogaci-vt5799.htm tutaj zaczalem grac progresje na zwyciestwa w NHL. jak narazie 2zł do przodu po dwoch dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 Konieva-Znajdz sobie arkusz gdzie jest na forum, w ktorym tylko wpisujesz kurs, stawke, zysk ktory chcesz osiagnac i strate z poprzedniego etapu i on Ci liczy ile postawic i tylko czekasz Pytasz sie w jaki sposob grac, bo pewnie myslisz o plaskiej stawce, a faktycznie tutaj plaska stawka sie nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konieva Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 dzięki, rzeczywiście płaskie stawki się nie nadają. Gram trzema srużynami od 2 dni, za małe pieniądze. Zoabczymy, jak się rozwinie. Stawkę trzeba odpowiednio modyfikować do kursu i zakładanej wygrane. Cholera!! U mnie ciężko z liczniem , bo jestem nauczycielem języka polskiego , ale poradzę sobie. Dzięki jeszcze raz i wesołych świąt wszystkim. Zalejcie karpia mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 jestem nauczycielem języka polskiego Wesołych i zdrowych wzajemnie Piszesz może prace maturalne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konieva Napisano 22 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2005 Piszę prace. Jestem nauczycielem w liceum, dwa lata siedziałem w komisji maturalnej, przygotowuj ę swoich uczniów do matury, więc mam doświadczenie. Zapraszam do współpracy. Sprawa jest prosta: podajesz mi temat prezentacji, a ja w ciągu 2-3 dni wysyłam Ci konspekt. Potem się decydujesz, wysyłąsz pieniądze (200PLN), a ja wysyłam Ci mailem gotową prezentację z bibliografią przedmiotu i podmiotu. Jeśli macie jakichś znajomych, którzy potrzebują prezentacji, to chętnie przyjmę zgłoszenie. Na jedną prezentację potrzebuję ok. 6 dni, może długo, ale macie pewność, że będzie niepowtarzalna, bo nie korzystam z gotowych wzorców, a jedynie analizuję teksty źródłowe i wykorzystuję opracowania Biblioteki Narodowej. Mam na swoim koncie już kilka prac i osoby są zadowolone z wyniku końcowego (20/20).Pozdrawiam wszystkich i wesołych świąt życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 23 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2005 Cholera!! U mnie ciężko z liczniem Mowie arkusza poszukaj Jak znajde chwile czasu to moze tu wstawie I rowniez Wesolych Swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 23 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2005 Specjalnie dla belfra: http://obstawianie.com/download.htm?id=279 Dziubla mam u ciebie pochwałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konieva Napisano 23 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2005 Dzięki za odpowiedzi. Wiedziałem, że można liczyć na forumowiczów (Ufff!!! Ale okropne słowo!!). Dzięki raz jeszcze i wesołych świat dla wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 23 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2005 Progresja na duble w nhl(czyli 2 mecze) jest dość ciekawa. Jak narazie gram duble bez progresji i jak narazie średnio wchodzi mi 1 na 2 puszczone kupony, więc jak ktoś ma sporo kasy to nie powinien sie utopić na takiej progresji. Szuwar ja Ci radzę samemu trochę pokombinować, poeksperymentować za mniejszą kasę, bo w ten sposób sam sobie odpowiesz na pytanie co Ci najbardziej leży. Jeśli chodzi o mnie to jestem przeciwnikiem progresji remisowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walesa Napisano 25 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2005 cz all Panowie nie chodzi o to jaka wybrac progresje jakie stawkowanie system jesli slabo typujesz to nic Ci nie pomoze a progresja tylko przedluza Twoj niechybny koniec,wszystko rozbija sie o skutecznosc znajdz typera gdzie jego k*p>1 i graj czy to hokej koszykowke pike plaska stwkka progresja czym chcesz a na pewna bedziesz do przodu Alleluja i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi