Skocz do zawartości

GDZIE MOZNA ZNALEZC PROFESJONALNE TYPY NA DOKLADNE WYNIKI???

Gość majster188

Rekomendowane odpowiedzi

Gość majster188

Chce obstawiac dokladne wyniki progresja jednak mam kaske na ograniczona ilosc poziomow, dlatego chcialbym typowac typy profesjonalistow. Jesli ma ktos stronke to wrzuccie link. Dzieki wielkie.

Wydaje mi sie ze profesjonalisci nie obstawiaja takich rzeczy, ba!! Jesli nawet znajdziesz typy z "profesjonalnymi" typami to bedziesz musial im profesjonalnie duzo zaplacic :) wiekszosc takich typow to nabijanie w butelke... Pamietam mialem jakas stronie, chcieli 30 euro za miesiac - okolo 25 typow. Yield mieli na poczatku 25-30% pozniej sukcesywnie spadal az osiagnal -1% badz +1% (i jakies cyferki po przecinku).

Gość majster188

Chodzi mi o stronke gdzie beda podawane szacowane wyniki tzn. takie w przedzialach jakie moga najprawdopodobniej wystapic. Chce grac 2 spotkania na jednym kuponie na dokladny wynik uwzgledniajac wyniki 1:0, 1:1, 2:1 i 2:0 chce to rozpisac na 16 kuponow tak zeby stworzyc wszytskie mozliwe kombinacje z tych 4 dokladnych wynikow.

No i w zwiazku z tym potrzebuje strony gdzie beda jakies dokladne analizy no i jesli to mozliwe jakies teoretycznie najprawdopodobniejsze wyniki. Chodzi mi o to by w oparciu o takie analizy wykluczyc spotkania w ktorych moga wystapic wyniki takie jak: zwyciestwo gosci, 3:0, 3:1, 0:0 itp.

Jest taka stronka gdzie są szacowane wyniki na dane spotkania.Do tego zawsze dołączone są 3 typy na dokładny wynik(prognoza).Orto ona:Prosoccer Pozdrawiam.

Hmm... jako mod nie powinieneś mącić chłopakowi w głowie.

Na cytowanej stronce masz podane prognozy w oparciu o sieci neuronowe. Do typowania uzyli prostego neuronu wyjściowego liniowego ( dlatego masz wyniki np. 90-8-2 ). Dla typowania dokładnego wyniku, czy raczej predykcji różnicy bramek musisz użyć wyjścia 1 z n, a to wymaga innego modelu sieci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...