Franeq Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 No wiec zakladamy swoj temat ;} Zaczynamy od 400 zl na Unibecie (trzeba skorzystac z promocji). Co bedziemy grali? -NHL -piłka nozna O/U -live (progresywnie wybrane zdarzenia) -od czasu do czasu spontany, siatka i takie rozne... (male kwoty) Generalnie wszystko bede gral progresja, jesli chodzi o ten rodzaj gry mam pewne doswiadczenie, ale w MLB zarobilen na deske :} (Dzieki wskazowka Krzysiekowa, dzieki !) Na poczatek bedziemy grali na 5 zl - 10 zl zysku, metoda mozolna, ale skuteczna Nie ukrywam ze jesli chodzi o NHL to jestem debiutantem ;} O/U mam 3 tygodniowe doswiadczenie, na live wyciagam kase od 2 miesiecy, na spontanach zazwyczaj trace bo obstawiam patriotycznie Pierwsze typy sie pojawiaja jak pojawi sie kasa na koncie ;} kursy i wszystko z Unibet`u, pozniej jeszcze wplace kase do innych bukow, ale to bede pisal w odpowiednim czasie. Komentarze mile widziane, ale sensowne. EDIT: Bede liczyl rowniez kwote obrocona, jak bedzie 1200 i bedzie jeszcze cos na koncie to wyplacam kase (Unibet sux) i ide do BAW ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franeq Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 Jak narazie wszystko na wariackich papierach, pozniej to poprawie Kupon 1 Mighty Ducks of Anaheim - Minnesota Wild Włącznie z czasem dodatkowym i rzutami karnymi TYP: 1 Kurs:1.67 stawka:14.93 EWK:14.93 Kupon 2 St Louis Blues - Detroit Red Wings TYP: 2 Kurs:1.70 stawka:14.30 EWK:14.30 Stan konta: 370,77 PLN Statytstyka: 0/0 Kasa obrocona: 29,23 PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franeq Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 Puscilem jeszcze w miedzy czasie livebet`a - i niestety wtopa 10 zl. Na unibecie livebetting jest strasznie slaby oferta uboga, dlatego koniec z obstawianiem na zywo. Stan konta: 385,08 Statystyka: 1/2 (trafione/wszystkie) Kasa obrocona: 39,23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franeq Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 Kupon 3 Calgary Flames - Vancouver Canucks Typ: Under 5,5 Kurs= 1,64 Stawka=38,95 EWK=63,87 Stan konta: 346,13 PLN Statytstyka: 1/2 (trafione/wszystkie) Kasa obrocona: 68,18 PLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts