Gość Sh4de Napisano 24 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2005 Witam! Mam problem z handicapami a mianowicie gram w Sportingbet i chcialem zagrac handicapem ale tego nie rozumiem poniewaz jest tak: Debrecen v Manchester United +1 2.625 +1 3.50 -1 2.20 i jakbym postawil 2zł na +1 Drebcen i 2zł na -1 Manchester wiem ze jak Drebcen wygra lub zremisuje wygrywam a jak Manchester wygra min 2 golami to tez wygywam ale nie rozumiem jak Drebcen przegra 1 golem to zwrot i jak Manchester wygra min 1 golem to tez zwrot i tu jest moj problem co to jest x+1 po co to jest? , i jakbym postawil 2zł na +1 Drebcen i 2zł na -1 Manchester przeciez wtedy mozna stawiac bez ryzyka bo jak bedzie np2:1, 1,0 3,2 4,3 itd to zwrot kaski a jak bedzie jakis inny wynik to zawsze wygrana Dziekuje za jaka kolwiek odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emrod Napisano 24 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2005 Handicap+1 oznacza fakt, że Debrecen może albo wygrac, albo zremisować - wtedy wygrasz. Natomiast przy handi -1 MU musi wygrać dwoma golami! Tak więc musiałbyś grać jeszcze zwykła wygrana United. Surebetów nies ety nie robi się tak prosto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sh4de Napisano 24 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2005 Ale nie oto mi chodzilo Debrecen v Manchester United +1 2.625 +1 3.50 -1 2.20 1- 2,625 +1 x- 3,50 +1 2- 2,20 -1 po co jest to x? zeby 1 weszlo Drebcen musza zremisowac lub wygrac zeby 2 to MU musi conajmniej 2 golami wygrac ale nie rozumiem po co jest to x A tak po za tym to i tak mi weszlo Debrecen 0 - 3Manchester U. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turek_burek Napisano 25 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2005 x wchodzi wtedy jak debrecen wygrywa roznica 1 bramki, np 2:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi