damyan90 Napisano 29 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2005 Witam! Będe tu zamieszczał swoje kupony, mam nadzieje że trafne! Stan konta:9,20 Brasilien (un) - Argentinien (ov) 2 1,80 :D:D DC Deutschland - Mexico (1/X) 1 1,19 :D:D FC Lahti - TP-47 1 1,50 :c: Brann Bergen - Aalesunds FK 1 1,40 :D:D Roddick A. - Grosjean S. 1 1,15 :D:D Stawka:4,20 Maxymalna wygrana:21,73 :c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2005 Wczoraj postawiłem jeszcze na mlb ale nie miałem czasu tego zamieścić: New York Mets - Philadelphia Phillies 2 1,80 :D:D Stawka:5 EWK:9 :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2005 Na dzisiaj pożyczyłem sobie 2 typy od przemka wn (hehe) zobaczymy co z tego wyjdzie: Kooteepee - Haka Valkeakoski 2 1,95 Sharapova M. - Williams V. 1 1,40 Stawka:4.5 EWK:12,29 P.S. Mogło by wkońcu wejść coś bo zaczynam troszke tracić w tym bet-at-home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2005 Przegrałem wszystko w Bet-at-home, niestety. Jeśli ktoś ma bon o tego buka to bardzo prosze o przesłanie mi go na pm. Będe bardzo wdzięczny. Jeśli udałobymi się go pomnożyć to obiecuję że równowartość tego bonu oddam! Typy będe dalej podawał ale nie będe ich grał narazie. Zaczne znowu pod koniec sierpnia gdy rozpocznie sie bundesliga, premiership i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2005 Ljubicic I. - Mello R. 1 1,15 Dent T. - Delic A. 1 1,10 Moya C. - Calatrava A. 1 1,10 Västra Frölunda - AIK Solna 2 1,65 AKO:2,30 :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2005 Columbia - Panama 1 1,20 Lopez F. - Starace P. 1 1,40 (przełożony) Dent T. - Moodie W. 1 1,20 AKO:2,01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2005 Dałem sobie w betattack singla za kase z promocji z zarejestrowanie: Jamajka-RPA RPA 2.25 (3-3) Stawka:1e EWK:2,25e P.S.I już po kasiorce!! haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2005 Nie ma dzisiaj nic do grania ale dałem takie coś: GIF Sundsvall - Djurgardens IF 2 1,70 Domachowska M. - Yan Z. 1 1,20 AKO:2,04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2005 Poczekam aż dostane odszkodowanie za palec to wtedy prawdopodobnie zagram w expekcie a narazie będe podawał suche typy z sts'u. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2005 KUPON1 (pewniaki) Austria W. Stuttgart - 1x 1,37 Dortmund - Olomuniec - 1 1,35 Lazio - Tampere - 1,25 La Coruna - Slaven - 1 1,25 Tottenham - B.Juniors - x2 1,26 Basel - Schaffhausen - 1 1,25 USA - Jamajka (aw.) - 1 1,20 AKO:5,4 KUPON2 (ryzykowny) Haka (strz./nie strz.) - 1 1,18 Finn Harps - Bohemian (il.g) - 1 1,70 Polska - Bulgaria - 1 1,50 Arthurs W. - Coria G. - 2 1,75 Fulham - Celtic - x2 1,31 AKO:6,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2005 Waciak wykasował mi temat na moją prośbe w nasze kupony bo założyłem sobie temat ze statystykami w nasze kupony II ale niestety stwierdziłem że nie mam czasu żeby robić statystyki więc powracam do tego tematu i będe tutaj podawał swoje typy, tym razem z expekta:D Na koniec dnia w którym coś puszcze podam stan konta. Początkowy stan wynosi 20,35zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2005 KUPON 1 Manchester United - Debreceni VSC - over 2.5 :tak: Dep La Coruńa - Marseille - 1 :tak: Stawka:3 AKO:2,54 EWK:7,62 KUPON 2 Real Betis Balompié - AS Monaco FC - 1 :tak: Wisla Kraków - Panathinaikos FC - 1 :tak: Anorthosis Famagusta FC - Rangers FC - 2 :tak: Norwich - Crewe - 1 Stawka:0,5 AKO:14,45 EWK:7,22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 9 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2005 myslisz ze wisła da rade i wygra z Panathinaikos ?? zmajac polakow to bym sie obawiał, bo patrze na inne twoje typyi wydaja sie byc dobre jedynie wisła ja bym zagrał X2 ale moze sie myle. Zycze szczescia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AndrewKowalski Napisano 9 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2005 ja postawilem podobnie ale bez wisly bo znajac zycie nie wejdzie. zycze szczescia. WISLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2005 Cieszę się że wreszcie ktoś w tym temacie dał komenta a tak swoją drogą to wierze że wisła to wygra, no może będzie remis ale chyba nie powinni przegrać. Może postawie jeszcze jeden podobny kupon ale musze zobaczyć jak inni typowali. Zauważcie że ten kupon poszedł za 50gr więc jest on ryzykowny. Prosze częściej komentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2005 Dobra to dałem jeszcze coś takiego, mam nadzieję że wejdzie:D KUPON3 Nadal-Parera, Rafael - Moya Carlos - 1 :tak: Everton FC - Villareal CF - 1 Wisla Kraków - Panathinaikos FC - over 2.5 :tak: Bristol Rovers - Grimsby - under 2.5 Stawka:1 AKO:10,63 EWK:10,63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2005 MÓWIŁEM ŻE BIAŁA GWIAZDA WYGRA!! JESZCZE TYLKO REMIS SKROMNY NA WYJEŹDZIE I AWANSIK DO LM!! OBY TAK SIE STAŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2005 gratuluje ja bym sie takie wyniku nie spodziewał 3:1 robi wrazenie he jednak popłaca grac na Polakow heheh Pozdrawiam oby wiecej takich typow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2005 To na dzisiaj coś takiego. Pożyczyłem kilka typów od chomika więc mam nadzieję że będzie dobrze. Komentujcie!! KUPON 1 RSC Anderlecht - SK Slavia Praha - 1x :tak: FC Steaua Bucuresti - Rosenborg BK - 1x :tak: Brřndby - AFC Ajax - x2 :tak: FC Shakhtar Donetsk - FC Internazionale Milano - x2 :tak: FC Basel 1893 - Werder Bremen - x2 Sporting Clube de Portugal - Udinese Calcio - 1x SK Rapid Wien - FC Lokomotiv Moskva - 1x :tak: Stawka:1 EWK:4,59 KUPON 2 RSC Anderlecht - SK Slavia Praha - 1 :tak: SK Rapid Wien - FC Lokomotiv Moskva - 1 Sporting Clube de Portugal - Udinese Calcio - 1 Stawka:1 EWK:6,53 KUPON 3 FC Basel 1893 - Werder Bremen - over 2,5 :tak: Brřndby - AFC Ajax - over 2,5 :tak: RSC Anderlecht - SK Slavia Praha - over 2,5 :tak: Stawka:2 EWK: 12,04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2005 To dzisiejszy dzień już mogę zaliczyć na plus jeszcze jakby werder zremisował to miałbym szanse na pierwszy kupon ale to mało prawdopodobne. Obecny stan konta po podliczeniu kuponu 3 wynosi 31,51zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 11 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2005 Na dziś tylko jeden kupon bo nie ma co obstawiać, jest troche meczy pucharu uefa ale nic pewnego i nie ma dodatkowych zakładów w expekcie typy under/over co bardzo lubie grać. KUPON 1 Bohemians - Bray Wanderers - 1 :tak: Legia Warszawa - FC Zürich - 1x (gol w 92 minucie spotkania) Stawka:1,51 AKO:2,16 EWK:3,26 Stan konta:30.00 (1.51 w grze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2005 KUPON 1 Ankaragücü - Galatasaray - over 2.5 Kärnten - FC Kufstein - over 2.5 :tak: Cardiff - Watford - under 2.5 Stawka:2 EWK:8,48 Stan konta:28zł (2zł w grze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2005 KUPON 1 Celtic - Falkirk - 1 :tak: Heracles Almelo - PSV - 2 Hertha BSC Berlin - Eintracht Frankfurt - 1 :tak: PSG - Toulouse - 1 :tak: Fenerbahçe - Diyarbakirspor - 1 Stawka:3 EWK:9,78 KUPON 2 Everton - Manchester U. - under 2.5 :tak: Bayer Leverkusen - FC Bayern München - over 2.5 :tak: Hertha BSC Berlin - Eintracht Frankfurt - over 2.5 Borussia Dortmund - FC Schalke 04 - over 2.5 :tak: Stawka:2 EWK:14,20 P.S. Mogło by dzisiaj coś wejść bo ostatnio troszke mi nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 13 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2005 PSG - Toulouse - 1 mam zastrzezenia co do tego meczu, a to dlatego ze Tou... w tym sezonie bedzie sie liczyc w lidze francuskiej PSG moze sie odrodzi w tym sezonie ale oni maja bardziej zlepek zawodniokow niz poukladana druzyne.Mecze pomiedzy tymi druzynami zawsze sa ciakwe ale przewanie pada w nich bardzo malo bramek nie chce zapeszac ale w tym meczu moze pasc remis w ostatnich kilku meczach pomiedzy tymi zespolami wlasnie padl wynik remisowy.Wyrazilem swoja opinie na temat tego wlansie o to meczu a co do reszty kuponu to powinien wejsc. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2005 Zagrałem jeszcze coś takiego KUPON 3 Kilmarnock - Motherwell - 1 :tak: Saint Etienne - Metz - under 2.5 :tak: Nantes - Ajaccio - 1 FC Brussels - Club Brugge - 2 Stawka:2 EWK:21,04 P.S. Boże spraw by weszło :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 14 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2005 Na dzisiaj coś takiego póściłem. Powiedzcie co o tym myślicie bo mam nadzieję się dzisiaj odkuć za ostatnie dni: Groningen - RBC Roosendaal - 1 :tak: Marseille - Lyon - 2 Mattersburg - Ried - 1 :tak: Thun - Grasshopper - 1 :tak: Stawka:0,5 EWK:8,87 1. FSV Mainz 05 - Werder Bremen - under 2.5 :tak: Wigan - Chelsea (1:0) - 2 Stawka:2 EWK:8,82 Arsenal - Newcastle - under 2.5 :tak: VfB Stuttgart - FC Köln - under 2.5 Strasbourg - Monaco - under 2.5 Stawka:2 EWK:12,56 P.S. Kometujcie!! Mam nadzieję że dzisiaj coś wejdzie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyanm Napisano 14 Sierpień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2005 Jak na moje to z tymi underami to troche przesadziles . No i obawialbym sie o Lyon tam moze byc remis. Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2005 Jednak miałes racje z tymi underami ale szkoda mi pierwszego kupony gdzie lyon zremisował. A także na drugim kuponie chelsea mogło jeszcze jedną bramke strzelić ale widać było że się męczyli z wiganem strzelając bramkę dopiero w 90minucie. Dzisiaj robie sobie przerwe, musze pomyśleć nad wtorkiem i środą, nad meczami. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2005 Póściłem dzisiaj w expekcie 3kupony ale nie miałem czasu ich zamieścić. Na jednym był mecz Polski więc zamieszcze screen żeby była pewność że to póściłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 15 Sierpień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2005 Ţróttur - FH Hafnarfjörđur :tak: Dulko Gisela - Domachowska Marta :tak: Sugiyama Ai - Kostanic Jelena :tak: VfL Bochum - Energie Cottbus :tak: Poland - Serbia/Montenegro :tak: Ukraine - Israel VfL Bochum - Energie Cottbus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi