Largo Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2005 no dzisiejszej nocy zanotowałem mały plusik tak mały że sam go prawie nie zauważyłem teraz napewno już trzeba będize grać na wygraną LAD ... to juz chyba ostatni mecz z LAA .. tak więc moze pokażać cos rozsądnego no i ten BAL ... mam nadizeje zę dzisiaj się przełamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2005 nadal się jeszce troche bawie ale jak w końcu znajde to czego szukam to zobaczycie jak się wygrywa a teraz do sedna sprawy KUPON 1 Texas Rangers - Los Angeles Angels (2.32) stawka 8 ewentualna wygrana 18,56 +10 uzasadnienie : LAA za dlugo wygrywa nie wiem czy jest zespół z porównywalnie tak długa dobrą poassa teraz gtrają na nie swoim terenie tak więc mogą się podtknąć ... choaicż wybrani pitchersi na to nie wsakzują ... lizce tutaj na niespodzianke KUPON 2 Boston Red Sox - Cleveland Indians (2.53) stawka 8 ewentualna wygrana 20.24 uzasadnienie : Boston ma teraz długą liste wygranych .... podobnie jak LAD ... ile mozna wygrywac a CLE po wczorejszym wygranym meczu dzisiaj będize liczyło na jeszce jedną wygraną tak więc mam nadizeje że dzisiaj to wlasńie będize niespodzianka ( na tych pitchersach się za bardzo nie znam ale mam nadizeje ze bedize dobzre --- narazie się ucze tego sportu ) KUPON 3 Los Angeles Dodgers - San Diego Padres Baltimore Orioles - New York Yankees Boston Red Sox - Cleveland Indians (pomyliłem się przy obstawianiu ) Minnesota Twins - Kansas City Royals Texas Rangers - Los Angeles Angels ( a jednak przegrali ) stawka 10 ewentualna wygrana 61,29 ( to taki zakładzik 3z 5 mam nadizeje zę wejdzie nie psize uzasadnienia jeżęli coś będize niejasne to wyjaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2005 no i juz chyba wiem jak dlaj grać dzisiaj zwiększam bardzo stawke na przegraną LAA no bo kurde ile można wygrywać ... jeszce tylko nie wiem co z pitchersami .. ale to się potem doiem jak będą kursy ale chyba jest sense grania na przegraną LAA SD LAD .... tutaj chyba nie będzie większej niepodzianki prawdopodobnie dziisiaj LAD wygra mecz a potem znowu SD i ostatni mecz też wygra SD mam przynajmniej taką nadizeje to by było na tyle więcej meczy nie bardzo mam czas przeglądac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Largo Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2005 no to dzisiaj kolejne mecze zrezygnowałem z SD Vs LAD .. bo mimo przeczucia ze wygra SD nie chce za bardzo kombinować KUPON 1 Oakland Athletics - Seattle Mariners (2,29) stawka 10 ewentualna wygrana 22,9 uzasadnienie : jak na OKLAND to też bardzo dluga seria wygrancyh wczoraj dzień przerwy to teraz muszą przegrać wprawdzie grają z drużyną które nie może się za bardzo chwalic swoimi sukcesami ale licze na cud KUPON 2 Texas Rangers - Los Angeles Angels (2.16) stawka 15 ewentualna wygrana 33,40 uzasadnienie ... no chyba nie musze tłumaczyć KUPON 3 Florida Marlins - Atlanta Braves (2,87) stawka 5 ewentualna wygrana 14,35 uzasadnienie : podobnie jak powyżej Floryda ciągnie ładnie ale też koniec : jeżlei nie dzisiaj to już jutro muszą przegrać a wydaje mi sie że ATLANTA będize głodna zwycięśt ostatnio tylko 2 zwycięstwa i na koniec znowu jakiś sytemik .. o którym nie mam pojęcia tripex ... czy jakoś tak KUPON 4 Baltimore Orioles - New York Yankees Wybrani pitchers Ponson - Wang MLB 2 1.82 St Louis Cardinals - Cincinnati Reds Wybrani pitchers Mulder - Claussen MLB 1 1.43 Oakland Athletics - Seattle Mariners Wybrani pitchers Zito - Moyer MLB 2 2.29 stawka 20 ewentualana wygrana 80,05 zobaczymy przez ostatnie dni wychodze albo na plus albo na minus ... ale to wysztko to wachaania w granicach 1 złotego :| tak więc stoje od dłuższego czasu w miejscu ..i niech się lepiej coś ruszy bo zaczynam się nudzić takim obstawianiem ... ( mam nadizeje zę nie ruszy się na gorsze :| ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi