damyan90 Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Witam!! To mój temat w którym będe zamieszczał mocno przemyślane typy, oczywiście jak w temacie w bet-at-home. Na dzisiaj nic nie daje ponieważ jeszcze mi kasa na konto nie doszła, ale gdy tylko tam się znajdzie postaram się umieszczać regularnie typy w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 19 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Na wczoraj dałem dwa tasiemce z ako 12 i 8 i niestety nie weszło przez jeden mecz!! :evil: A dokładnie to przez Groclin!! :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 19 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Swoje typy postaram się zamieścić tutaj już w sobote, mam nadzieje że do tego czasu dojdzie mi kasa do bet-at-home!! P.S. Oby doszła bo są fajne mecze przez weekend!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 19 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2005 Elo zakładasz temat piszesz w nim byle co a typy podajesz dopiero za 2-3 dni zobaczymy jak ci pojdzie bo jak puszczas tzw tasiemce to nie wiem czy duzo wygrasz bo takie to wchodzą 1 na rok ::D chyba ze masz duze szczescie to bedziesz bogaty Pozdrawiam i zapraszam do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 20 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 Nie robię tasiemców bo wiem że to nie wchodzi. Będe grał kupony z ako 2 za 5zł głownie i zobaczymy ile sie dorobie! Przesłałem do bet-at-home screen przelewu więc to chyba już tylko kwestia najwyżej 30minut aż dojdzie mi kasa na konto! Zapewniam że moje typy będą mocno przemyślane ponieważ nie chce stracić kasy! Oczywiście zaraz zobacze twój temat! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 20 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 To mój temat w którym będe zamieszczał mocno przemyślane typy Zapewniam że moje typy będą mocno przemyślane ponieważ nie chce stracić kasy narazie tylko zapewniasz :DD mozesz prezciez podawac typy na sucho, to zaden problem :mrgreen: jak juz kase masz to spoko zobaczymy jak dobry jestes w te klocki powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 20 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 Dobra kasa już jest na koncie! Mam już pomysł na jeden kupon, powiedzcie co o nim myślicie: Belchatow - Kujawiak 1 1,40 AC Milan - Palermo 1 2,20 Le Mans - SCF Amiens 1 1,60 Stawka:4,2 AKO:4,93 EWK:20,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gufofik Napisano 20 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 Dobra kasa już jest na koncie! Mam już pomysł na jeden kupon, powiedzcie co o nim myślicie: Belchatow - Kujawiak 1 1,40 AC Milan - Palermo 1 2,20 Le Mans - SCF Amiens1 1,60 Stawka:4,2 AKO:4,93 EWK:20,7 ten milan niepewny moga odpuscic ale zobaczymy jak sie skonczy mecz pozdro oby weszlo bo reszta mnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 Witam po długiej przerwie! Nareszcie forum już działa bo myślałem że mi sie coś w kompie spiepszyło. :mrgreen: Na dzisiaj póściłem coś takiego na noc: Florida M. - Seattle Mariners 1 1,55 New York Mets - Houston Astros 1 1,50 :DD Stawka:4,2 EWK:9,77 (Oby weszło bo na koncie mam już tylko 4,2 ponieważ wygrałem troche kasy ale przelałem to wszystko na konto w banku. Zostawiłem tylko około 16zł i troszke przegrałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stamei Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 Florida M. - Seattle Mariners 1 1,55 New York Mets - Houston Astros 1 1,50 Stawka:4,2 EWK:9,77 Typki dobre, ale te kursy :shock: Bet-at-home i MLB, to jakis zart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2005 No i niestety na koncie zostało mi już tylko 4,2. :oops: Jeżeli mi to nie wejdzie to zmieniam bukmachera: Widzew Lodz - LKS Lodz 1 1,35 (kuźwa!!) Esthonia - Portugal 2 1,40 Czech - Mazedonien 1 1,10 :DD: Latvia - Liechtenstein 1 1,10 :DD: Stawka:4,2 EWK:9,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2005 No i konto puste. Po zastanowieniu się nie będe zmieniał buka. Przelałem już 10zł na konto i jutro prawdopodobnie dojdzie. Jutro coś postawie z polskiej ligi pewnie i może holenderskiej. Jeszcze zobacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2005 Na dzisiaj na odegranie pósczcze coś takiego: Germany - Italy 1 1,25 (kobiety) :mrgreen: FC Volendam - Stormvogels/Telstar 1 1,55 Stawka:4,2 EWK:8,14 Powiedzcie mi co o tym myślicie albo podajcie jakieś pewniaki na dzisiaj bo chce sie odegrać za wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2005 Dajcie jakiś pewniaków na jutro bo musze wkońcu przerwać złą passe. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2005 Postawiłem wczoraj na nba i wygrałem. Sorki że tego nie zamieściłem ale nie miałem bardzo czasu. A oto ten mecz: Spurs (un 176,5) - Pistons (ov 176,5) 1 1,80 :mrgreen: Stawka:5,8 EWK:10,44 :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2005 Zrobie sobie chyba z tydzień przerwy w typowaniu. Znacie jakiegoś buka internetowego z dużą ofertą, małym minimalnym depozytem i minimalną stawką oraz z którego będzie można wypłacić pieniądze na czyjeś konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_1984 Napisano 12 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2005 Betandwin minimalna wplata 1zł (przelew bankowy) minimalna stawka 2zł tylko nie wiem jak jest z wyplata na czyjes konto musialbys napisac do nich maila i zapytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 12 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2005 Dzienx!! O tym jaka stawka i minimalna wpłata to wiem ale słyszałem że niestety nie można wypłacić na czyjeś konto. A chciałem zrobić tak że zarejestruje sie na tate, ponieważ mam dopiero 15lat przelałbym pieniądze ze swojego konta a później wysłałbym im skan dowodu od taty i wypłaciłbym kase na swoje konto. Szkoda. Zostało mi jeszcze na koncie w admiralbet troche kasy ale za mało żeby wypłacić i myślałem że jakbym uzbierał te 15 euro to później mógłbym zagrać w expekcie. Jeszcze zobacze ile uzbieram w admirale. A nie wiecie ile trzeba w betandwin minimalnie wypłacić kasy na konto? Może sie myle ale czytałem coś i było że min to 30euro ale mogło mi sie ze Sportingbet pomylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2005 Obstawiłem w Admiralu kase która mi została z promocji: Wimbledon 2005 Winner - Nadal - tak 20.00 Stawka:1euro EWK:20euro P.S. Co o tym myślicie? Są jakieś szanse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 16 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2005 Lubię tego gościa Jest młody i gniewny co udowodnił już w tym roku na turnieju Rolanda G.Tylko,że tam grali na Clayu a Wimbledon to trawa Zobaczymy Będę trzymał za niego kciuki he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 16 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2005 Za 1 euro to warto cokolwiek z dużym kursem postawić. A co do Nadala to myślę, że nie ma pojęcia o grze na trawie a ta bez wątpienia na Wimbledonie rośnie :mrgreen: Za eurola można sobie zafundować troche emocji ale za mocno tych kciuków Waciak nie trzymaj - jak dla mnie jedna może dwie gry i po Nadalu, ale zobaczymy. Nie mam nic do chłopaka i życzę nu jak najlepiej a kto ma racje zobaczymy już za niedługo. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 16 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2005 patrzać trzezwo to Nadal nie ma szans na wygranie Wimbledonu, na trawie jest cienki niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mho Napisano 16 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2005 Przy takiej przebitce sa tylko dwa powody zeby obstawiac: 1. Dostajesz do domu jutrzejsze gazety 2. Zawsze to swietna zabawa kiedy sie wygra (a z czasem i emocje). Kto wie moze jednak wygra W. Sam na tenisie sie nieznam, ale obstawilem zwyciestwo Det nad Sas 4-2 tez za 1. Strata bedzie zadna, a satysfakcja z wygranej Ja ci zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 No to wracam do typowania!! Na konto w Bet-at-home wpłaciłem niedawno 17zł i narazie mam 26,97 Zaraz zapodam coś na dzisiaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 Póściłem sobie takiego mini tasiemca. Może wejdzie Deutschland (un) - Argentinien (ov) 2 1,65 :D:D Australien (un) - Tunesien (ov) 2 1,60 :( Shelbourne Dublin - Kildare County 1 1,25 :D:D Drogheda United - Monaghan United 1 1,35 :D:D Coria G. - Behrend T. 1 1,15 :D:D Henman T. - Nieminen J. 1 1,10 :D:D Stawka:4,2 EWK:23,67 :( P.S. Dla mnie to mini tasiemiec, ponieważ rzadko kiedy gram więcej niż 3mecze na kuponie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 Oglądam mecz Henmana na polsacie sport i widze że sobie chyba nie da rady z Nieminenem Dlatego postanowiłem obstawić jeszcze osobno te mecze: Germany (un) - Argentinien (ov) 2 1,70 :D:D Shelbourne Dublin - Kildare County 1 1,25 :D:D Drogheda United - Monaghan United 1 1,35 :D:D Stawka:4,5 EWK:12,91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 No więc pomyłka, Henman jednak wygrał, czyli jeszcze obydwa kupony mam w grze. Jeśli wejdą to bedzie troche kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2005 No to mam na koncie w Bet-at-home już 31,18zł gdyby tylko w meczu australia - tunezja padła jeszcze jedna bramka to kasy było by więcej o jakieś 20zł. Szkoda ale jest chociaż to Jutro zapodam jakiś fajny kuponik bo z tego co widze to kilka ciekawych meczy będzie, może jeszcze dorzuce coś z tenisa. Zobaczymy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2005 Na dzisiaj takie coś: Ferrero J. C. - Lee H.T. 1 1,40 :D:D Farina Elia S. - Vento Kabchi M 1 1,40 :D:D Hrbaty D. - Monfils G. 1 1,50 :c: Stawka:5 EWK:14,70 Holland U20 - Chile U20 1 1,30 :D:D Grecja (un) - Mexico (ov) 2 1,80 :c: Lokomotiv Moscow - Samara Kryliya Sovetov 1 1,40 :D:D Stawka:4,5 EWK:14,74 P.S. Oby weszło, bo zbieram na dvd, pamięć i grafe do kompa :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyan90 Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2005 Chyba przestane podawać tutaj typy bo jak je zamieszczam to mi nie wchodzą. Może zaczne znowu za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi