Gość hhg77777 Napisano 20 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2005 >>>Na wygrana Braves <<< (2 etap) VS Boston Red Sox - Atlanta Braves 2 2,00 Stawka: 184PLN EWK: 368PLN >>>Na wygrana Red Sox<<< (1 etap) VS Boston Red Sox - Atlanta Braves 1 1,92 Stawka: 109PLN EWK: 209PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeq Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2005 Zaczalem grac progresja zaczalem od wplaty wlasnej 340 zl, dostalem w bonusach 240 zkl (140 zl BAW i 100 zl Unibet). Czyli w sumie 540, grajac "bezpiecznie" jestem juz 50 zl do przodu, a gram tydzien Krzysiek wracaj tu Pozdrawiam ;] Goraco bylo jak postawilem 200 zl na Texas ... ale wygrali :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szumi Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2005 Ja też zacząłem grać i....... po ok 3 tyg byłem ponad 100 do przodu! potem zacząłem grać na Yankesów i teraz jestem na 0 Byłem głupi że na nich grałem......ale cóż! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@vlo Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2005 z tego co wiem Krzysiek postawił na arizone - ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeq Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2005 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co sie okazalo, ja tez obstawilem, ale o 10 rano :D trzeci raz poprawie jak narazie 7:1 Arizona łoi Pfili 10:4 10:6 :/// 10:8 jednego out`a brakuje grrrrrrrrrrrrrr uffff wpadlo :-) yeah ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 6 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2005 Zaczalem grac progresja zaczalem od wplaty wlasnej 340 zl, dostalem w bonusach 240 zkl (140 zl BAW i 100 zl Unibet). Czyli w sumie 540, grajac "bezpiecznie" jestem juz 50 zl do przodu, a gram tydzien Krzysiek wracaj tu Pozdrawiam ;] Goraco bylo jak postawilem 200 zl na Texas ... ale wygrali :-) Tez mialem niezly przod bo ponad 600 PLN, chcialem wiecej i nie wiem jak ale wszystko stracilem - teraz gram ostroznie metoda Fenixa wykluczajac Oakland dorzucajac porazke arizony wygrana texas i soxow + porazki colorado i kansas troche duzo, zobaczymy czy zbankrutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeq Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 Tak to bywa. KRZYSIU !!!! Wracaj Czekamy na Ciebie Moja Ty kupo forsy ;-) Osobiscie stawialbym na Washington Nationals, ale czekam na mojego guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szumi Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 Dobra Arizona wygrała! to na co teraz panowie gramy ?? Chicago Cubs przegrało 2 ostatnie mecze więc może na nich. :arrowl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stamei Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 Dobra Arizona wygrała! to na co teraz panowie gramy ??Chicago Cubs przegrało 2 ostatnie mecze więc może na nich. :arrowl: Przegladajac pitcherow na dwa dni do przodu i obecne srie, na dzis wybralem SDP, CHC i NYM, a moj typ ostateczny to SDP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 Witam Panowie,witam ,widze ze temat ciagle cieszy sie duzym zainteresowaniem :mrgreen: nawet gdy nic nie pisze Zbankrutować nie zbankrutowałem a więc ten tydzień nieobecności ponad w okolicach 5 stówek sie zamknał :DD -co nieskromnie dodam sobie do bilansiku Na dziś (juz zagrałem koło 14 a słowa Stamei-a które przed chwila przeczytałem tylko mnie utwierdziły w przekonaniu ze bedzie dobrze ) : San Diego Padres - Cleveland Indians 1 1,89 Stawka: 122PLN EWK: 222PLN Stan konta: (w przyblizeniu ,i tak wiadomo ze nie to sie tu najbardziej liczy:) ) +2500PLN ps. ciekawe skad P@vlo wiedziałes ze wczoraj akurat Arizonka byla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stamei Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 San Diego Padres - Cleveland Indians 1 1,89 Stawka: 122PLN EWK: 222PLN 122*1,89=230,58 :mrgreen: Wiec poza tym to musi byc dobrze , musze sobie znalezc inny typ na dzisiaj, zeby byc oryginalnym, a nie, ze sciagam (chociaz zagralem Padresow kolo poludnia ) Krzysiu szalal to i ja sie pochwale w czasie nieobecnosci na forum z 1 tys w baw zrobilem 4 tylko na MLB same singielki, same przelamania serii na 27 typow, tylko 6 razy mialem drugi poziom progresu, hehe ale byly farty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 San Diego Padres - Cleveland Indians 1 1,89 Stawka: 122PLN EWK: 222PLN 122*1,89=230,58 :mrgreen: Wiec poza tym to musi byc dobrze , musze sobie znalezc inny typ na dzisiaj, zeby byc oryginalnym, a nie, ze sciagam (chociaz zagralem Padresow kolo poludnia ) Krzysiu szalal to i ja sie pochwale w czasie nieobecnosci na forum z 1 tys w baw zrobilem 4 tylko na MLB same singielki, same przelamania serii na 27 typow, tylko 6 razy mialem drugi poziom progresu, hehe ale byly farty No to BIG brawa brachu Zakładaj czym predzej temacik ze swoimi wojazami -pewnie wszyscy na tym skorzystamy :DD -co do San Diego to wal smiało nie posadze Cie o zadne paserstwo - bo szansa ze dzis zwycieza naprawde spora :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stamei Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 A pozatym trudno było jej nie zagrac chodz w 9 rundzie zrobiło mi sie goraco z10-4 doszło do 10-8 (3 stopien progresji) a co ja mam powiediziec? 5 stopien progresji BTW Ciekawe jak tam Fenix poradzil sobie z 8 porazkami Athletics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 7 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2005 ######################################################### # Na wygraną # Oakland Athletics ========================================================= Data | AKO | Stawka | Wygrana # Zysk --------------------------------------------------------- K: - + + - - - - + - + M: + - - - + - - - - - - - - + - + + - - - - - - - - + + 01,06,2005 | 0,00 | 0,00 = 00.00 # + pass 02,06,2005 | 0,00 | 0,00 = 00.00 # + pass 03,06,2005 | 0,00 | 0,00 = 00.00 # - pass 04,06,2005 | 0,00 | 0,00 = 00.00 # + pass 05,06,2005 | 0,00 | 0,00 = 00.00 # + pass 06,06,2005 | 07,06,2005 | 0,00 | 0,00 = 00.00 # pass Moze zbankrutowal i milczy w co oczywiscie watpie No to krzysio bedzie mial co kasowac z postow Witam kolego hehe Dobre do grania na porazke , ale kasy by bylo - jak lodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franeq Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2005 W 11 rundzie Clevland zdobywa 2 punkty, SDP maja jedna runde by zremisowac lub wygrac. A WN wygral... No jeszcze tylko niech SDP sie postara :S I chlopaki przegrali... Takie pytanko, mam konto w Bet-at-home BAW Unibet i Expekt, gdzie sa najlepsze kursy na MLB? Mysle nad Expektem, ale pozno podaja MLB (tak jakby czekali najpierw na konkurencje). Pozniej zastanawiam sie nad BAW, wczesniej podaja oferte i kursy nie sa takie zle. Aha, i sa jakies bonusy na Sportingbecie, i mysle zeby przeniesc tam cale srodki, bo wszystko mam na BAW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2005 San Diego Padres - Cleveland Indians 1 1,89 --- 0:2 :oops:Stawka: 122PLN EWK: 222PLN >>>Na wygrana Padres<<< 2etap San Diego Padres - Cleveland Indians 1 1,50 Stawka: 424PLN EWK: 636PLN --------------------------------------------------------------------------------------------------------- >>>Na wygrana Marlins<<< 1etap Florida Marlins - Seattle Mariners 1 1,55 Stawka: 182PLN EWK: 282PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_komorokoro Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2005 Dla siebie zaproponowałem przeniesienie progresji na chicago cubs, expekt 2.4 Taa,a jesli Cubs dzis nie da rady to co ?-dalej skakanego bedziesz gral?-czy bedziesz ich ciagnal dalej czy moze liczył na cud ze ugraja cosik z Bostonem? 8) Jak weżmie CHC to z BOS bedzie mial dobre stawki na Chicago :mrgreen: Trzymajmy kciuki za San Diego Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 8 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2005 (...)I chlopaki przegrali... Takie pytanko, mam konto w BAH BAW UNIBET i EXPEKT, gdzie sa najlepsze kursy na MLB? Mysle nad Expektem, ale pozno podaja MLB (tak jakby czekali najpierw na konkurencje). Pozniej zastanawiam sie nad BAW, wczesniej podaja oferte i kursy nie sa takie zle. Aha, i sa jakies bonusy na Sportingbecie, i mysle zeby przeniesc tam cale srodki, bo wszystko mam na BAW. Jak wspomniales najwyzsze kursy sa na Sportingbet, tylko jak Expekt pozno podaja kursy dlatego zawsze na ostatnia chwile skladam zaklady i patrze na oferte 4 bukow u ktorych mam kase nie oplaca sie grac u jednego buka Sportingbet ma promocje 20% dla 1 depozytu i 10% dla kolejnego tylko ze wplaty ponad 400 PLN sory krzysio za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 9 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2005 No to Florida wygrała 5:4 -szkoda ze tylko jednym punktem :? A San diego narazie po dupce 0:4 dostaje :r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 9 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Czerwiec 2005 Co wy z tego tematu zrobiliscie sobie dyskusje :shock: Ludzie Krzysio nie pisze tzn że go może nie byc wasze opinie są zbędne :evil: !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebnaster Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2005 Do wszystkich - temat krzysika obserwujcie, a wypowiadajcie sie w temacie MLB wysek: dzieki za przypomnienie regulaminu tego dzialu Krzysiu - usun te wszystkie posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2005 Ok-wczoraj napisalem dosyc obszernego osta ale cos nie polaczylo jak wysylalem i poszedl sie ten post walic... a nie mialem czasu pisac drugi raz Ale SD brawo-wkoncu koniec tej pogrechy Jak znajde chwile i net mi zacznie normalnie chodzic zrobie tu porzadek maly Dzis zastanawiam sie nad Atlanta-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 10 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2005 Stan konta: +2700PLN :mrgreen: -nio na sredniej klasy laptopika juz jest Na dziś zagrałem: (daje im wiecej szans) i (i tu troszke mniej-chociaz...,czy ja wiem ) Oba teamy na pierwszych poziomach ze stałym zakładanym zyskiem Oby dobrze było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 11 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2005 Baltimore skonczone na 1 etapie ---> +100PLN Dziś drugi etap na Atlante za 412PLN i rozpoczecie na Texas za 133PLN na 1 etapie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 12 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2005 Atlanta - Oakland --- 5:3 ---> +100PLN Florida - Texas ---6:5 -no coż kiedy sie kładłem spać i Texas wygrywał 4:0 bylem dobrej mysli a tu jednak poracha.... cóż dziś trzeba ich grać dalej Na dzisiaj też pewnie zaczne Boston... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Crack Total Napisano 12 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2005 Mam małe pytanie, od jakiej stawki zaczynasz 1 etap i co ile zwiekszasz stawke jesli w pierwszym etapie bedzie wpadka.Z góry dzieki :cwaniak2: Tutaj masz przeciez wszystko napisane ---> http://obstawianie.com/viewtopic.php?t=2930&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 12 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2005 2 etap na wygraną Texasu za 421PLN (2,29) i zaczynam na Boston (2,22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 13 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2005 Florida - Texas --- 2:6 ---> +100PLN Chicago Cubs - Boston ---1:8 ---> +100PLN Stan konta: +2900PLN :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 13 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2005 Zastanawiałem się pomiedzy Baltimore a porazka Washingtonu(ale kto wie ile te skubance beda jeszcze w gazie-chodz nie daje ich zadnych szans na to ze nie przegraja w tej serii w Los Angeles) ale jak tylko zobaczyłem potwierdzenie mjego planu(co zreszta ostatnio bardzo czesto nastepuje :cwaniak2: ) u Stamei to juz wiem co dzis zagram >>>Na wygraną Baltimore<<< (1etap) Baltimore Orioles - Houston Astros 1 1,63 Stawka: 159PLN EWK: 259PLN (takze Orioles walcxzyc dzis dzielnie zebym juz jutro mogl na Angels-ów spokojnie stawiać :mrgreen:) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhg77777 Napisano 14 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2005 >>>Na wygraną Baltimore<<< (1etap) Baltimore Orioles - Houston Astros 1 1,63 --- 8:5 :mrgreen: Stawka: 159PLN EWK: 259PLN Stan konta: +3000PLN :tak: >>>Na wygraną White Sox(1etap)<<< Chicago White Sox - Arizona Diamondbacks 1 1,75 Stawka: 133PLN EWK: 233PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi