Budrys Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Witam was Będę podawał tu swoje kupony Będą podsumowania i bilans konta :mrgreen: Zaczynam od dzisiaj :| Mile widziane są komentarze :DD Zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 6 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Mój kupon na Piątek 1 kupon Breda - Roosendaal 1,7 (1-2) Cracovia - Wisła Kraków 2 1,9 :mrgreen: (0-1) Koeln - Trier 1,5 (1-2) Mons - FC Brugge 1,5 (0-0) Heracles - Venlo 1,55 :mrgreen: (2-0) Sedan - Dijon 1,8 (0-1) AKO 21,47 Stawka 2 zł Zakładana wygrana 38,70 zł To taki wariatowy kupon na dziś :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 6 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Moje kupony na Sobotę i Niedzielę 2 kupon Dean Haag - AZ Alkmaar 1,8 (2-1) Brighton - Ipswich 2,00 (1-1) Den Bosch - Twente 1,80 (1-0) Nijmagen - Feyenoord 1,80 (2-0) Mattersburg - Pasching 2,20 (1-1) Bielefeld - Schalke 1,8 :mrgreen: (0-2) AKO 46,19 Stawka 3 zł Zakładana wygrana 124.70 zł 3 kupon Valencja - Barcelona 2,4 :mrgreen: (0-2) Odra w - Groclin 2,10 :mrgreen: (1-2) Malaga - Villareal 2,20 :mrgreen: (0-2) Brescia - Inter 2,30 :mrgreen: (0-3) AKO 25,50 Stawka 5 zł Zakładana wygrana 114,80 zł Trochę ostre te typy są ale tylko takie gram :twisted: Staram się nie grać kursów poniżej 1,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafalov Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 no spoko typki tylko za duzo 2 i cos napewno nie wejdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
th0mas Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Co do kuponu na piątek mam troszke obawy, moim zdaniem możebyć remis. Mam nadzieje, że wejzie, chociaż sam na to nie stawiałm. 8) AZ Alkmaar może mieć ciężką przeprawę po meczu w Pucharze UEFA, nie będzie mu łatwo tego wygrać. Ostatni kupon jest bardzo obiecujący, być może skorzystam coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szpecu Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Spoko ale o Wisłe bym sie bał derby to derby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japa Napisano 6 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 na piątek to cieżko to widze breda raczej wygra,sobota pashing ciężko ale może wygrać barcelona chyba x2 reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 6 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 No i kupon poszedł do śmieci Dobra w weekend tak nie będzie :mrgreen: Będzie dobrze MUSI ! :shock: Komentujcie moje posty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 6 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2005 Stan konta na dzień 06.05.2005. Bilans - 2 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyanm Napisano 7 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2005 Fajne typki szczególnie kupon nr 2. Teoretycznie powinien wejsc(to jest tylko sport i wszystko jest mozliwe), ale wedlug mnie zwali ci Pasching i Twente. A co do kuponu nr 3 to liga włoska i hiszpańska jest nieobliczalna i pasc moze kazdy wynik tymbardziej w tekim meczu (Valencia-Barca) ale barca musi wygrac bo ich real goni. Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Krulik Napisano 7 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2005 Pasching zawwaliło Też mam nadzieje że Barca wygra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mirek02a Napisano 7 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2005 jak dlamnie to sa dwa pewniaki parma 1 i sampdoria1 :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 8 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2005 No to czekam na dziś. Musi mi ten kupon wejsć. Najciężej bedzie z Interem możliwy też remis.Kurde już koncówka normalnych meczy trzeba coś ugrać , może teraz wejdzie I prosze aby każdy kto odwiedzi mój temat składał tu swój komentarz do typów to mi bardzo pomoże w grze. Trzeba sobie pomagać nawzajem bo najważniejszym naszym celem jest :o: OGRAĆ BUKA :o: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 8 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2005 No nareszcie coś ładnego wpadło :mrgreen: Oj ale miałem nerwówkę z Groclinem. Odra na 1-2 w 86 i do konca już nawet nie usiadłem Ale nic dobrze jest jak jest Jutro podam kuponiki na tydzien cały :o Bo najważniejszym celem jest OGRAĆ BUKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 8 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2005 Stan konta na 08.05.2005. Bilans + 104,80 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 10 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 Witam serdecznie :DD Przyszedł czas cos zagrać na ten tydzień Na razie puszczam 2 kupony na środę, są one troszeczkę zwariowane :r: Moje kupony na Środę 4 Kupon LKS - Belchatow 2,60 (2-0) Ostrowiec - Widzew 1,40 :mrgreen: (1-4) Polkowice - Arka 2,30 (1-1) Pogon - Wisla K. 1,75 (0-0) Admira - Rapid 1,50 :mrgreen: (0-1) Basel - St.Gallen 1,30 :mrgreen: (3-1) Thun - Young Boys 1,80 (1-1) AKO 51,43 Stawka 3 zł Zakładana wygrana 138,90 zł 5 kupon Podbeskidzie - Swit 1,65 :mrgreen: (2-1) Mlawa - Jaworzno 2,65 (2-0) LKS - Belchatow 2,60 (2-0) Ostrowiec - Widzew 2,60 :mrgreen: (1-4) Polkowice - Arka 2,30 (1-1) Pogon - Wisla K. 1,75 (0-0) Admira - Rapid 1,50 :mrgreen: (0-1) Basel - St.Gallen 1,30 :mrgreen: (3-1) Thun - Young Boys 1,80 (1-1) AKO 417,59 Stawka 2 zł Zakładana wygrana 751,70 zł 6 Kupon Pogon - Wisla K. 1,75 (0-0) Basel - St.Gallen 1,30 :mrgreen: (3-1) Admira - Rapid 1,50 :mrgreen: (0-1) AKO 3,41 Stawka 10 zł Zakładana wygrana 30,70 He He myslicie że to mi nie wejdzie co ? Ale ja wierzę, że wejdzie bo już nie takie kupony wchodziły Komentujcie i korzystajcie Kupony na weekend podam w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 10 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 Czekam na komentarze podawajcie swoje uwagi do typów :mrgreen: Niech każdy kto obejrzy ten post doda swój komentarz może być nawet krótki ale żeby był 8) Dawajcie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 Mecze które bym zagrał inaczej niż ty to : LKS-Bełchatów tu raczej remis Polkowice - Arka tego bym nie wygrał wogóle Podbeskidzie - Swit tutaj też remis niewykluczony Mlawa - Jaworzno ja bym się pokusił nawet o czysta 1 I jeszcze takie coś : dlaczego grasz 5 tych samych zdarzeń na oddzielnych kuponach ? To jest bezsensu . !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bani007 Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 zgadzam sie z rolandem.Ja bym uwazal na wisle k. bełchatów też remis raczej. To na początek .Póżniej dodam reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 Nie wypowiem sie na temat meczyków które zamierzasz grać bo ostatnio jak patrze na wyniki to żygać mi sie chce!!Zresztą wczoraj po meczu Slavii żygałem :mrgreen: Także powiem Ci jedno...graj to co chcesz zagrać i nie sugeruj się żadnymi podpowiedziami!!! :mrgreen: Pozdro i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ajkert Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 nie graj tych samych meczy na kilku kuponach chyba ze masz jakies wyjatkowe przeczucie, poza tym arka moze zremisowac, belchatow powinien wygrac, widzew to roznie bywa ostatnio graja w miare ale na wyjazdach nie bryluja, i w sumie nie graj az tak duzo polskiej ligi bo mecze sa czasem ustawiane a poza tym ciezko przewidziec jaki bedzie wynik ajj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 witam cie Budrys i wszytskich innych odwiedzajcych - po pierwsze ja juz sie uraziłem do 2 polskiej ligi nigdy nie gram tak duzo spotkan z 2 ligi - po drugie grasz na dwoch kuponach te same mecze wiec jak ci jeden nie wejdzie to jeb,,,, ci dwa kupony i masz 0 na koncie albo i minus tak wiec nastempnym razem uwazaj co grasz na 1 jak i na 2 kuponie jak dla mnie daje tym kuponom 50 % szans na wejscie ale lukne poznije zobaczyyc jak ci posłżo Pozdrawiam ...:::Karabatic:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOOPRcow1 Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 Siema, Siema ja bym se na Mławe perdykną czystą 1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wszystkie zespoły ktore mają po 40, 41 punktów bedą walczyc !! Jeszcze jedno, ŁKS mozliwe ze bedzie remis !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo Napisano 10 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Maj 2005 Powiem Ci ze kupon 6 najpewniejszy, ale w pucharach wszystko sie moze zdazyc... Nawet wisla moze przegrac, a co do kuponu 4 i 5 no to przy odrobinie szczescia moze byc dobrze. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realness Napisano 11 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2005 Polska liga no cóż nie przewidywalna, nie raz się na niej przejechałem, ale AKO bardzo kuszące i warte gry :DD Typy dobre, ale zastanów się czy nie będzie w którymś z meczów niespodzianki :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 11 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2005 No to czekam 8) Zobaczymy jak się moje kuponiki potoczą dziś, oby szczęśliwie Do zobaczenia i wreszcie udało mi się dodać Avatarka 8) Fajny co ? proszę o komenty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 11 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Maj 2005 Avatar ten kojarzy mi się z takim gównem co nazywa się HIP-HOP :evil: Więc jak dla mnie to możesz go zmienić :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 12 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 Stan konta na 12.05.2005. Bilans + 89,8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 12 Maj 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 Witam ostatnio kiepsko więc trzeba się odegrać :mrgreen: :evil: Mam 2 kuponiki na week :idea: Moje kupony na Sobotę i Niedzielę 7 kupon Levante - Barcelona 1,55 (1-1) Bochum - Stuttgart 1,75 (2-0) Newcastle - Chelsea 2,00 (1-1) Vitesse - Ajax 2,20 :mrgreen: (0-2) Lecce - Milan 1,60 (2-2) AKO 19,10 Stawka 6 zł Zakładana wygrana 103,10 zł 8 kupon Sevilla - Real M. 2,10 (2-2) Wolfsburg - Leverkusen 2,10 (2-2) Birmingham - Arsenal 1,90 (2-1) Southampton - Manch.Utd 2,40 :mrgreen: (1-2) Roosendaal - Roda 2,40 (3-1) AKO 48,26 Stawka 3 zł Zakładana wygrana 130,30 Czekamy na week Komentujcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxk Napisano 12 Maj 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2005 Kupony jak najbardziej na miejscu Z tym ze Southampton moze powalczyc (nie mowie ze wywalczy), bo gra o utrzymanie w lidze. (ostatnia kolejka). Zastanawiam sie nad realem, moze zagram to za wieksza stawke;)? Pozatym znam Piotrka z Wołomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi