_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Witam wszystkich typerów :lol2: Gram już od dawna ale teraz będę dzielił się moimi kuponami z wami :mrgreen: Będę podawał swoje kupony co jakis czas. Mam nadzieję że będziecie je komentowali. Dla wszytstkich pozdro i Niech Moc Będzie Z Wami :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 No to zaczynamy 1 kupon 8) Fiorentina - Milan 2 Chartlon - MU 2 K'Lautern - Bayern 2 :mrgreen: Feyenoord - Herenveen 1 Stawka 5 zł AKO 8,81 Zakładana wygrana 39,70 zł 2 kupon 8) Bolton - Chelsea 2 Roosendal - Ajax 2 San Sebastian - Real 2 Rostock - Hertha 2 Stawka 10 zł AKO 9,07 Zakładana wygrana 81,6 zł 3 kupon - Wariat :shock: Roma - Brescia x Levante - Malaga x Southampton - Norwich x Parma - Livorno x Reading - Wolverhampton x Newcastle - Cr.Palace x :mrgreen: Stawka 3 zł AKO 899,94 Zakładana wygrana 2429,80 zł 4 kupon - Wariat :shock: Coventry - Derby 2 De Graafschap - Utrecht 2 M'Gladbach - Stuttgart 2 Malatya - Galatasaray 2 Moeskroen - FC Brugge 2 Barcelona - Albacete 1 Freiburg - Dotmund 2 Udinese - Atlanta 1 Stawka 2 zł AKO 103,14 Zakładana wygrana 185,70 zł Pożyjemy zobaczymy :lol2: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc_sztefan Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Teoretycznie wszystko wyglada dobrze, ciekawe gdzie beda niespodzianki. Moge sprobowac obczaic niespodzianki: Bayern, Hertha, Chelsea i Galatasaray Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arek2 Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Duzo ci z tego nie wejdzie...bedzie duzo niespodzianek ! Milan hertha mu derby itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepcio1987 Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Milan hertha mu derby Okey Mu i Derby moga nie wejść!! Ale Herte i Milan zostawcie w spokoju !! Moim skromnym zdaniem Herta wygra bez problemów, chociaz Hansa nie jest łatwym rywalem, a Milan po prostu nie ma wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Dziękuję za komentarze i prosze o jeszcze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karabatic Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 no dobra a co myslicie o meczu barcy bo tu fan barcy dał do kuponu wariackiego gdzie ma spokojnie 10 spotkan:D Barcelona - Albacete 1 a barcelona teraz bedzie zmuszona wygraywac wszystko bo real ich goni tylko ze buki nie dały zaskakującego kursu Pozdrawiam ...:::Abati:::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 _barca_fun co do Twoich kuponow to w kuponie 1 dalbym zamiast MU arsenal. Zdaje mi sie ze to jest pewniejszy typ. W kuponie drugim to chelsea nie pasuje, bo bolton nie jest zly a chelsea musi nadgonic pierwszy mecz w LM, AJAX ostatnio postawilem z de grafshap i tez nameczyli sie okropnie, ale na szczescie wygrali no i real to tez nie wiadomo co zrobi. A co do 3 kuponu to jak wygrasz to dam Ci drugie tyle raczej nie jest on za bardzo realny Ale zycze Ci powodzenia i wysokich wygranych :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun698 Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Witam, Moja rada taka "za tą kase zalej lepiej robaka" :lol2: A na serio, to niegrałbym Cheslea i Milanu, ciężkie wyjazdy mają :mrgreen: Mijmy nadzieje że ten weekend będzie lepszy niż poprzedni. Podzro & powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 No to już niedługo ruszają naszr meczyki na sobotę :DD czekamy czekamy :DD żeby wieczorem było :mrgreen: a nie było :evil: trzeba mysleć pozytywnie pozdro tym co dodali komentarze i reszcie dodawajcie opinie :DD :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepcio1987 Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 1 kupon Fiorentina - Milan 2 Chartlon - MU 2 K'Lautern - Bayern 2 Feyenoord - Herenveen 1 Bolton - Chelsea 2 Roosendal - Ajax 2 San Sebastian - Real 2 Rostock - Hertha 2 Moje skromne zdanie. Milan jeśli chce walczyć o 1 miejsce w lidze musi to wygrać, na jesień wygrali coś koło 6-2. MU po prostu nie lubie bo mi pare razy zwalili kupon. Bayern ostatni raz przegrał z K'Lautern w 1999 roku, nawet Kosa im nie pomoże :DD Feyenoord cięzko będzie heerenven podbudowane po ostatnim ogromnym zwycięstwie. Chealse myślę że już dzisiaj będzie chciała przesądzić kto jest najleprzy w premiership, a murinio(czy jakoś tak) ma wiele do odpokutowania po ostatnim remisie. W rewanżu będę stawiał na Liverpool. Ajax spoko, Real czeka cięzki mecz jak to zawsze było między tymi dwiema drużynami,często były remisy. Hertha to zespól nieobliczalny ale wystarczy marcelinio żeby wygrali z Hansą, chyba że przez przypadek zagra wichniarek(wtedy może być różnie) :mrgreen: wystarczy komentarza ?? :mrgreen: Życze wygranych bo naszym współnym celem jest ograć buka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Rzepcio i o to chodzi :DD dzieki, że dałes super komentarz jestes ok :mrgreen: ograć buka to mój cel narka :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomilee Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Siemka!!! Wielkie Dzięki za słowa uznania, ale może przesadziłeś Więc tak meczyk Milanu z Fiorą może i wygląda na pewniaka, ale Fiora będzie walczyć o utrzymanie w lidze 2X powinno wejść w 99,9% a tak apropo to staram się niegrać 2 wogóle i tym bardziej pewniaków są ciekawsze mecze, kiedyś parę razy przegrałem kupony z takimi pewniaczkami, z których mogłem wziąć grubą kasą, to moja osobista opinia. :r: Chartlon - MU to już pewniejszy mecz Charton nie spadnie z ligi a MU walczy z Arsenalem o jak najlepszą pozycję (MU nie wygrał na wyjeździe od 3 spotkań) Charton ostatnio nie zachwyca formą. K'Lautern - Bayern Kaiser. kiepska forma w odróżnieniu do Bayernu, ale... nieźle radzi sobie w domu a Bayrn podobnie na wyj. może też być X lub 1 Bayern wyprzedza drugi zespół o 9 pkt. i może odpóścić w jedynkę raczej nie wieżę. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_toni Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Hallo!! Odpowiadam Ci na Twoj post Witam jestem nowy na forum ale nie nowy w tej branży. Slyszłem że jesteś dobry w te klocki zajrzyj na mój post Typy Barca_Fun i dodaj swój komentarz. Przyjalem zasade nie komentowania Typow innych. "Przepraszam". Kazdy oddaje Typy , ktore uwaza za sluszne i tak do tego podchodze. Nie miej mi tego za zle. Respektuje Typy wszystkich, obojetnie jakie one sa. Podgladam posty innych i w niektorych wypadkach takze je typuje. Zycze wszystkim Typowiczom udanych Typow i trzymam za wszystkich "Kciuki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Typy masz dobre.Jednak ja dzisiaj nie stawiałem na Chelsea.Jesli wygrają to maja mistrzostwo!!!A wydaje mi się,że będą chcieli swiętować u siebie Dałem na Bolton 1x.Zobaczymy czy miałem rację :mrgreen: Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 3 kupon - Wariat i kupon 4 Wariat Stary dla mnie Kupon 1 i 2 to są też WARIATY :mrgreen: Jak dla mnie to możesz kupony już rwać bo szanse raczej nie wielkie ale to ty prosiłeś o komentarz - bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nick_y Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Pozyjemy zobaczymy............ CHelsea moze przegrac...i milan tez a c**j go tam wie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Barca_Fun Napisano 30 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Oj miałem dziś zły dzień Jeszcze 1 kupon w grze czekam na jutro :mrgreen: Kurde a tak pięknie remisy wchodziły :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun698 Napisano 30 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2005 Anie mowilem zalac za to robala :DD :DD :DD Nastepnym razem kup sobie piwo a nie dawac sobie 6 remisow :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi