kysatyper Napisano 18 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Witam ponownie wszystkich.Zrezygnowałem grania progresjią,ponieważ słabiutko mi poszło i wolałem zaoszczędzic te 600 zł co mi zostało .Zakładam nowy temat.Po zaangażowaniu mojej przyszłej żony w zakłady bukmacherskie , musze powiedzieć że rezultaty przeszły moje najśmielsze oczekiwania.Kim jest moja przyszła żona?Jest studentem 5 roku matematyki na Politechnice Poznańskiej.Może zrezygnuje z opisywania tej metody(zachowam ją dla siebie) ,ale polega ona na tym że typuje spotkania solo , obliczająć stopien prawdopodobnego wystapienia danego rozwiązania.Mam zamiar pokazac wyniki mojej gry na forum.Będe grał wszystkie kupony za 100 zł.Kursy będą rózne ,ale bede sie starał dobierać w miare "wysokie" kursy czyli powyżej 2.Zaczynam od dzisiaj . Przeznaczam na gre pozostałe 600 zł z ostatniej gry . KUPON #1 1 LE HAVRE-TROYES TYP X KURS 2,80 TOTO-MIX STAWKA = 100 ZŁ WYGRANA = 252 ZŁ KUPON #2 1 HALMSTAD-DJURGARDEN TYP X KURS 3,00 TOTO-MIX WYGRANA = 270 ZŁ ŚREDNI KURS = 2,9 SKUTECZNOŚC = 0 % ZYSK GRY = 0 ZŁ GOOD LUCK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aztek Napisano 18 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Matematyka i soccer to bardzo ciekawe ale kursy nie odzwierciedlają wyników spotkań, te dwa remisy licząc rachunkiem prawdopodobieństwa też wyjdą,tymbardziej że prawdopodobieństwo x jest najbardziej wskazane w tych spotkaniach licząc skromnie jakieś 87,3 %.będe śledził te poczynania, a pom drugie nie ma systemu na wygrane w futbolu.Napewno bedziesz dobierał spotkania z współczynnikiem remisowym moge ci podać na jutro to Schalke - Brema tu prawdopodobnie będzie remis ale SHALKE musi to spotkanie wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 18 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 SHALKE musi to spotkanie wygrać ten uśmiech mówi wszystko !! W sporcie musi to nie wiele znaczy, a ostatnie tygodnie dla tych co coś muszą nie są najlepsze. Pewnie Schalke to wygra ale nic nie musi. I jeszcze jedno zdanie do właściciela tematu dziś jeszcze w 2 niemieckiej pachnie remisikiem. Może jaszcze skoczę i zagram te dwa Twoje remisy + 2 niemiecka X i puszczę to 2z3 za zwiększoną kasiorkę. Pozdro a single i dubleciki to jest TO :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Matematyka i soccer to bardzo ciekawe ale kursy nie odzwierciedlają wyników spotkań,te dwa remisy licząc rachunkiem prawdopodobieństwa też wyjdą,tymbardziej że prawdopodobieństwo x jest najbardziej wskazane w tych spotkaniach licząc skromnie jakieś 87,3 %.będe śledził te poczynania, a pom drugie nie ma systemu na wygrane w futbolu.Napewno bedziesz dobierał spotkania z współczynnikiem remisowym moge ci podać na jutro to Schalke - Brema tu prawdopodobnie będzie remis ale SHALKE musi to spotkanie wygrać Chciałbym zaznaczyć że nie będe tylko grał na remisy!Dzisiaj tak wyszło , chociaż nie wykluczam że w spotkaniu LE HAVRE - TROYES , może paśc 1 , ale wieksza liczba wyszła jednak na x i dlatego tak gram.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisher Napisano 18 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 kysatyper, a możesz podać jak ty bądź twoja żona oblicza stopień prawdopodobieństwa?? bo ja też czasem licze, ale tylko patrze na wyjazdy, dom i takie słabe, a wy chyba coś więcej patrzycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 kysatyper, a możesz podać jak ty bądź twoja żona oblicza stopień prawdopodobieństwa?? bo ja też czasem licze, ale tylko patrze na wyjazdy, dom i takie słabe, a wy chyba coś więcej patrzycie Niestety ale kazdy ma swoje tajemnice... Musi wam wystarczyć to że podaje tutaj swoje typy.Chciałbym temu sie przyjżeć na dłuższa mete bo analizowalismy przez ostatnie dni niektóre mecze i bylismy mile zaskoczeni.Teraz przyszedł czas na gre w realu .Z jakim skutkiem? Oby pozytywnym.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 KUPON #2 1 HALMSTAD-DJURGARDEN TYP X KURS 3,00 TOTO-MIX 3-1 WYGRANA = 270 ZŁ Niestety ale pierwszy kupon podarty.Zobaczymy jak wyjdzie 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2005 Niestety ale jak wykrakałem w wczesniejszym poście że może paśc 1 i padła! Trudno - najgorsze jest to że były brane rozwiazania 1x i padły dwie 1.Mysle że jednak bedzie lepiej grać z podpórką i 2-3 spotkania na 1 kuponie .Zobaczymy jak to wyjdzie.Mimo wszystko jestem troszke podbudowany ,że padły te 1,ponieważ - były one brane tez pod uwage - ale mimo wszystko ciut większe współczynniki miał x.Jednak cos jest w tej matematyce?Nastepne typy jutro.Zagram teraz małe combo z podpórkami i zobaczymy jaki bedzie efekt.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2005 KUPON 3 1 BOLTON-SOUTHAMPTON TYP 1 KURS 1,60 TOTO-MIX 1-1 jednak! 2 BURNLEY-Q.P.R TYP 1X KURS 1,24 TOTO-MIX :mrgreen: 2-0 3 ZAGŁBIE SOSN.-ARKA GD.TYP X2 KURS 1,24 TOTO-MIX :mrgreen: 1-2 4 RODDICK-BOEKER TYP 1 KURS 1,08 TOTO-MIX :mrgreen: 2-0 AKO= 2,65 STAWKA = 100 ZŁ WYGRANA = 239 ZŁ KUPON 4 1 STOKE-WEST HAM TYP 2 KURS 2,15 TOTO-MIX :mrgreen: 0-1 AKO = 2,15 STAWKA = 100 ZŁ WYGRANA = 193,5 ZŁ Dorzuciłem jeszcze ten kuponik. SKUTECZNOŚC = 0 % ZYSK GRY = -200 ZŁ POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 19 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2005 Widzisz powiem Ci tak nie grasz i wchodzi grasz i nie wchodzi a jest tak dlatego że typując na sucho to Cie wali czy wejdzie na jak juz kase postawiawisz to jest troche inaczej . TAk samo z twoimi dokładnymi wynikami na sucho sporo wchodziło a jak coś postawiłes to coś nie bardzo . Nie lepiej grać normlanie bez udoskonaleń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2005 Widzisz powiem Ci tak nie grasz i wchodzi grasz i nie wchodzi a jest tak dlatego że typując na sucho to Cie wali czy wejdzie na jak juz kase postawiawisz to jest troche inaczej . TAk samo z twoimi dokładnymi wynikami na sucho sporo wchodziło a jak coś postawiłes to coś nie bardzo . Nie lepiej grać normlanie bez udoskonaleń? Każdy szuka jakieś "złotej" metody na buka!Ja sprawdzam wiele wariantów gry,ponieważ już naprawde duzo sposobów przeegzaminowałem i jakoś żaden mi jasnej drogi nie wskazał.Ten z matematyką to tylko nastepny sposób gry a nie" cudowny" środek na kase!Panowie opanujcie się ! Mam zamiar pokazywać moją gre i podzielic sie z innymi rezultatami.Mam przeczucie że wiekszość chciałaby otrzymać gotowy system gry.Każda metoda ma na celu jedno - ZBAŃCZYC BUKMACHERA! Prosze tylko o wyrozumiałość .Matematyka - to matematyka - może byc tylko pomocna w typowaniu.Sport - to niestety ale tylko sport.Mimo układów , korupcji i tak jest losowy.Odpowiem jeszcze tylko na pytanie do autora tego postu.Co masz na mysli - normalnie? Wiekszośc ludzi gra normalnie i normalnie jest mocno do tyłu!Nikt oczywiście sie do tego nigdy nie przyzna - nawet ja , ale taka jest prawda.Raz po raz cos wejdzie i pasuje i czujemy sie mocni.Prawda jest taka że GDYBY WSZYSCY BYLI DO PRZODU? - TO NIEBYŁOBY BUKMACHERSTWA! Tak - tak - niestety ale taka jest prawda.Oczywiscie sa momenty gdzie wygrywamy troszke kasy i jest OK. Ale ....mimo wszystko to i tak ogólne plecy.Pisząc to biore pod uwage okres minimum 5 lat codziennej gry ! Teraz analizujemy troszke spotkania pod kątem matematyki ale prosze nieoczekiwać CUDU! Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjjranger Napisano 19 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2005 witam zajmuje sie systemami gry od dawna i szczerze powiedziawszy z systemami to jest jak z patentem... jak wymyslisz cos naprawdę gotowego do zarabiania to wierz mi że zachowasz tpo d;la siebie ... ale ja mam takie pytanie ... grasz za 100 i jak 10 razy pod rząd nie trafisz to jak później - musisz conaj,mniej kilka razy z rzedy wygrac żeby wyjść na czysto.... a w progresji jednak nie .... a jeżli chodzi o prawdopodobieństwo każdego meczu to bukmacher także liczy matematycznie - nie inaczej .... gdyby jakis buk nie uzywal matematyki oskubalbym go w miesiąc... no ale niestety... pozdrawiam i życze powodzenia oraz wiele nowych dobrych patentow pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kysatyper Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2005 KUPON 5 1 GAUDIO-D.FERRER TYP 2 KURS 2,40 TOTO-MIX 2 J.BLAKE-DUPUIS TYP 1 KURS 1,35 TOTO-MIX AKO = 3,24 STAWKA = 100 ZŁ WYGRANA = 291,6 ZŁ ILOŚĆ KUPONÓW/TRAFIONE 4/1 SKUTECZNOŚĆ 25% ZYSK = - 185 ZŁ GOOD LUCK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi